- hirdetés -

Újabb kiváló eredményekkel jelentkeztek a Contact K.T.H.E kick-boxolói. Az országos diákolimpia döntőjében a formagyakorlatban és a küzdelmi szabályrendszerben résztvevők közül is többen felállhattak a dobogóra, öt esetben az aranyérmet is megszerezték.

Nem kellett messzire utazniuk az orosházi sportolóknak az országos diákolimpia döntőjére, a küzdelmeknek ugyanis ezúttal Békéscsaba adott otthont. Elsőként a formagyakorlati szakág képviselői léptek tatamira és mutatták meg az elmúlt hetek, hónapok felkészülésének az eredményét. Az orosházi Contact K.T.H.E egyesület hosszú ideje kiváló eredményeket ér el ebben a szakágban, ez pedig most sem volt másként.

Szemenyei Balázs a kreatív pusztakezes kategória cadet1 korosztályának a bajnoki címét szerezte meg. Testvére, Szemenyei Máté teljesítményére sem nagyon lehetett szavakat találni. Az ifjú kick-boxoló ugyanis összesen négy aranyéremmel zárta a hétvégét, bajnoki címet szerzett a gyerek korosztály kreatív pusztakezes, kreatív fegyver, zenés pusztakezes és zenés fegyver kategóriákban is. Markovics-Horváth Mira pedig a dobogó második és harmadik fokára állhatott fel versenyszámaiban.

Ezután következtek a küzdelmi kategóriák, ahol szintén számos dobogós helyezéssel, ezüst- és bronzérmekkel gazdagodott az orosházi egyesület eredménylistája Sarkadi-Szabó Marcell, Soós Nándor, Andréka Hanna, Szabó Gergely és Udvari Roland révén. Az egyesület így összesen 5 arany-, 2 ezüst- és 6 bronzéremmel zárt.

Részletes eredmények:
Formagyakorlati eredmények:

Markovics-Horváth Míra:
kreatív pusztakezes junior: 2. hely
zenés kreatív junior: 3. hely

Szemenyei Balázs:
kreatív pusztakezes cadet1: 1. hely

Szemenyei Máté:
kreatív pusztakezes gyerek: 1. hely
kreatív fegyver gyerek: 1. hely
zenés pusztakéz gyerek: 1. hely
zenés fegyver gyerek: 1. hely

Küzdelmi eredmények:
Light contact:

Sarkadi-Szabó Marcell cadet1 37 kg: 3. hely
Soós Nándor cadet1 28 kg: 2. hely
Andréka Hanna cadet1 28 kg: 3. hely

Kick light contact:
Szabó Gergely junior 63 kg: 3. hely
Udvari Roland cadet2 57 kg: 3. hely
Soós Nándor cadet1 28 kg: 3. hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.