- hirdetés -

Díjátadással egybekötött évértékelőt tartott a Magyar Kick-box Szakszövetség. A 2023-ban megrendezett Európa Játékokon, Küzdősport Világjátékokon és a világbajnokságon jól szerepelt felnőtt és veterán sportolóit, valamint edzőiket díjazta.

A tavaly nyári lengyelországi Európa Játékokon először szerepelhetett a kick-box. A sporttörténelmi eseményen a magyar versenyzők egy arany-, két ezüst- és öt bronzérmet nyertek. Rijádban bonyolították le októberben a Küzdősportok Világjátékát. A magyar kick-boxolók remekeltek a szaúdi fővárosban, ahonnan három elsőséggel és egy harmadik hellyel tértek haza.

Az év utolsó világversenye az albuferiai világbajnokság volt. A potugáliai vb-n a felnőttek nem kevesebb, mint tíz aranyérmet nyertek és a veteránok is kitettek magukért.

Az ünnepélyes díjátadón a szövetség elnöke, Galambos Péter mellett Király István alelnök, valamint Puravecz Péter, Csikós Péter és Jároszkievicz Krisztián adták át a kitüntetéseket az összesen 41 sportolónak és szakvezetőnek.

A kitüntetettek között volt az orosházi Contact K.T.H.E. egyesület vezetőedzője, Puravecz Péter, a versenyzők közül pedig az elmúlt évben kiváló teljesítményt nyújtó Halustyik Cintia is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.