- hirdetés -

Egy közösségi média oldalnak köszönhetően ismerkedett meg egymással Jankov Anna és Rahne Luka. A szlovén férfi kezdett először érdeklődni az orosházi lány iránt, most, két évvel később pedig még mindig egy párt alkotnak. A Valentin-napi héten szerettünk volna néhány szerelmi történetet bemutatni, hiszen bármilyen nehéz, és gondokkal teli is az élet, a párunk mindig mellettünk áll.

Az Instagram felületén keltette fel Rahne Luka figyelmét az orosházi lány. Jankov Anna eleinte kétkedve fogadta a férfi közeledését, ám hamar érezték, különleges történet lehet az övék. Mivel Luka Szlovéniában nőtt fel, angolul kellett kommunikálniuk, így Annának elő kellett vennie idegen nyelvi tudását, melyet legutóbb még a középiskolában használt.

– Végül a páromnak köszönhetően belejöttem az angolba, így már ebben is magabiztosabb vagyok. Személyesen egyébként először 2022 januárjában találkoztunk, amikor eljött értem és elvitt egy gyönyörű helyre. Már akkor sokat beszélgettünk, mintha csak ezer éve ismernénk egymást. Szerintem ekkor már ő is érezte, hogy valami különleges van kialakulóban. Örültem annak, hogy neki is komoly szándékai vannak, és szeretne velem minél több időt tölteni. A másik külsejét, de ami még fontosabb, belső értékeit is vonzónak találtuk – emlékezett vissza a kezdetekre Anna, majd kiemelte, mindenkinek van egy elképzelése a jövendőbeli szerelemről, számára pedig Luka az igazi.

A pár elmondta, mindent megadnak egymásnak, amit csak tudnak. Úgy érzik, olyan ez, mint a mesékben. Az elején volt egy kis bizonytalanság közöttük, de egy rövid mosolyszünet után hamar rájöttek, valóban elválaszthatatlanok.

– Számomra a szerelem az, amikor két ember olyan mély érzéseket táplál a másik iránt, hogy akármennyi időt el tudnak tölteni együtt, mindezt boldogan. Nekünk nagyon fontos ez, hiszen a nap 24 órájában együtt vagyunk. Úgy érzem, bármit megoszthatok Annával és fordítva, minden percet élvezek, amit vele tölthetek. Külön öröm, hogy annak ellenére, hogy sokat vagyunk együtt, fent tudjuk tartani a szerelem varázsát, erre mindig külön figyelmet is szentelünk. Nem is tudnám elképzelni, hogy másképp legyen – fogalmazott Luka.

Egyik legkedvesebb emlékük az első közös nyaralásukhoz köthető, amikor Mallorcán jártak. Gyönyörű helyen voltak, rengeteg élménnyel gazdagodtak. Luka külön kiemelte azt az alkalmat is, amikor egy kastélyban vacsorával szerették volna ünnepelni Anna születésnapját, ám arra nem számítottak, hogy egy komplett nyolc fogásos vacsora várja majd őket gyertyafénnyel és zenével.

– A rövid kis mosolyszünetünk után egyébként pont február 14-én találkoztunk először, emiatt is fontos nekünk ez a dátum. A Valentin-napot ugyan szoktuk ünnepelni, de jobb szeretünk olyan helyre menni, ahol nincsenek sokan. Idén például itthon maradunk és közösen készítünk vacsorát, a tavalyi évben pedig Luka rózsaszirmokkal és rózsacsokorral várt, míg én olasz ételekkel és szív alakú tortával készültem – mondta Anna.

A pár abban hisz, a konfliktusokat őszinte beszélgetéssel lehet megoldani, hiszen fontos, tudják hogyan érez a másik. Elmondásuk szerint mindkettőjüknek nagyon erős a személyisége, de ennek ellenére mindig rájönnek, nem éri meg veszekedni, higgadtan kell átbeszélni a dolgokat. A két év alatt pedig már megtanulták, mire van szüksége ilyenkor a másiknak.

– A jó párkapcsolat titka szerintünk a minőségi együtt töltött idő. A tisztelet és a szeretet. Mi a foglalkozásunknak köszönhetően szerencsések vagyunk, hiszen mindig van, ami színessé teszi a napunkat. Vannak persze a jövőre közös vágyaink, de egyelőre csak élvezzük az életet, utána jöhet minden szépen sorban – emelte ki Anna mosolyogva.

Végezetül Anna úgy jellemezte párját, mint pozitív, vidám, nagyszívű ember, aki egyben egy sikeres férfi a nagybetűs életben. Míg Luka szerint Anna egy gyönyörű és erős nő, egy igazi „boss lady”, aki emellett még egy nagyon jó séf is.

Fotók: Jankov Anna gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.