- hirdetés -

A rákóczitelepi iskolások is túl vannak már a télűzésen. Kiss Gabriella tagintézmény-vezető mesélt a február 9-ei rendezvényről.

– Pénteken a Rákóczitelepi Tagintézmény jelmezes diákokkal népesült be. Vidám zene töltötte be a folyosókat, tantermeket. Mindenki izgatottan várta a délutáni nagy maszkabált. Délelőtt a szünetekben játszottunk, volt eszem-iszom, mókás feladatok színesítették a tanórákat, ebéd után megkezdődött a jelmezes felvonulás, majd ezt követte az osztályok műsora. Ropták a táncot kicsik és nagyok, az 1. osztályosok esőtáncát a 2. osztályosok modern zenére bemutatott formációs tánca követte. Mindannyiunknak szerencsét hoztak a 4. osztály kis kéményseprői – mesélte a tagintézmény-vezető.

– A felsősök sem maradtak ki a műsorból. Minden osztály készült egy-egy produkcióval, jutalmul finom csokitortát kaptak a fellépők, édességet a jelmezesek. A farsangot lufidurrantó tánc zárta. Volt móka, kacagás, télbúcsúztatás. Reméljük, most már jönni fog a tavasz! – fogalmazott Kiss Gabriella.

Fotók: Rákóczitelepi Tagintézmény gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.