- hirdetés -

A tavalyi, 2023-as év végén is megköszönték azoknak a személyeknek a munkáját, akik megszakítás nélkül, évtizedek óta a város önkormányzatánál vagy annak valamely intézménynél dolgoznak. A következő hetekben olvasóinknak is igyekszünk bemutatni a díjazottakat, ezúttal Királyné Kovács Krisztinát, aki 15 éves munkaviszonyáért kapott elismerést. 

– Vámügyintézőként kezdtem, majd a Tescoban voltam pénztáros és főpénztáros, később pedig a Merian Foods Kft-nél raktáros adminisztrátor. Ezt követően kerültem a Polgármesteri Hivatalba, kezdetben jegyzőkönyvvezetőként. Feladatom volt, hogy a különböző bizottsági ülésekről, testületi ülésekről vagy akár a kisebb megbeszélésekről, vezetői értekezletekről is jegyzőkönyvet kellett készítenem – mesélte.

Kezdetben jegyzőkönyvvezető volt (Fotó: Nagy Kristóf)

Ugyan jegyzőkönyvvezetőként kezdte meg a munkát a hivatalban, de idővel átkerült a jegyzői titkárságra. Gyermeke születését követően az alpolgármesteri titkárságra tért vissza. Mint mondta, a jegyzőkönyvvezetést szerette, de több kihívást érez a titkársági munkában, melynek meghatározó része az emberekkel való közvetlen kapcsolattartás. A titkárságon végzett feladatát szerteágazóbbnak, többrétűnek gondolja, így egyáltalán nem bánta meg a Polgármesteri Hivatalon belüli váltását. 

Krisztina a 2023-as év végén 15 éves munkaviszonya miatt kapott törzsgárda elismerést, melyet nagy örömmel fogadott. Mint mondta, korábban már volt szerencséje hasonló eseményen részt venni, hiszen a 2018-as év végén a 10 éves törzsgárda elismerést vehette át. 

15 éves munkaviszonya után kapott elismerést (Fotó: Nagy Kristóf)

– A pár héttel ezelőtti cikkben bemutatott Vas Norberthez hasonlóan én is szeretném kiemelni, hogy egy nagyon jó közösség részese lehetek. A csapatmunka és az összetartás, ami a munkatársaimmal való kapcsolatomat jellemzi, ahol csak tudunk, igyekszünk segíteni egymásnak – tette hozzá Krisztina, akinek szabadidejét az olvasás, családja körében a kirándulás és kislányával való időtöltés teszi ki. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.