- hirdetés -

Újra edzésbe álltak az orosházi labdarúgók.

Január 13-án az orosházi nagyszabású teremtornával hangolódott rá az azt követő nehéz napokra az OMTK-ULE labdarúgó csapata. Az alapozásra a kupa megnyerése adta meg a jó hangulatot Daridáék számára.

– A tél folyamán Endrefalvi Erik Szarvasra távozott, Gedó Lóránt Budapestre költözött és a környéken keres magának csapatot. Deli Lajos Szarvasról érkezett. Nagy erősítés lehet a Hódmezővásárhelyről érkezett Juhász Jónás. A felnőtt kerettel edz a 16 esztendős, helyi nevelésű Bánki-Horváth Gergely. Szeretnénk még egy-két játékost igazolni.  Az igazi munka január 23-mal kezdődik. Heti 4 edzéssel és edzőmeccsel készülünk. Célunk nem lehet más, mint a Békés Vármegyei kupa megnyerése, valamint a bajnokságban az összes ellenfél legyőzése, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég. De ez a minimum elvárás a csapat felé – határozta meg a célt Buza Barnabás szakmai vezető.

Edzőmérkőzések időpontjai

Január 20., 10.30 óra OMTK-ULE-Algyő  2-4
Január 24., 18.30 óra OMTK-ULE-Tiszaföldvár
Január 27., 11 óra OMTK-ULE-Tiszasziget
Február 7., 18.30 óra OMTK-ULE-Martfű
Február 10., 11 óra OMTK-ULE-Törökszentmiklós
Február 17., 11 óra OMTK-ULE-Szolnok
Február 21., 18.30 óra OMTK-ULE-Hódmezővásárhelyi LC

Rákóczi: a fiatalokban bízva

– A teremtorna hetében már elkezdtük a közös munkát, akkor még teremben a tornára készülve! A múlt héttől kezdve már a bajnokságra való felkészülés került fókuszba. Heti három edzés és egy vagy két edzőmérkőzés szerepel a programban. Komolyabb igazolásra nem készülünk, inkább további fiatalok beépítését tervezzük. Az U17-es csapatból többen az első bajnoki kezdetéig betöltik a 16. életévüket és számításba vehetők lesznek – adta hírül Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője.

Edzőmeccsek

01.27. Rákóczi – Csongrád 15:00 óra
02.07. Rákóczi – Kunszentmárton
02.09.  ULE U19 – Grosics
02.24. Rákóczi – Békésstentandrás 14:00 óra

kiemelt fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.