- hirdetés -

Mindkét csapatunk hazai környezetben lép pályára a hétvégén.

A 24. fordulót rendezik meg a Békés Vármegyei I. o. labdarúgó bajnokságban. Két 46 pontos csapat játszik egymással. Szeptember 23-án, Orosházán a vendégek nyertek 3-2-re, míg március 1-jén Békéscsabán gól nélküli döntetlennel zárult a mérkőzés.

OMTK-ULE – Bcs.1912 Előre II. (május 4., 17 óra, Mátrai stadion)

Bordás Dániel, vezetőedző: Nagyon nehéz, de jó mérkőzésre számítunk. A békéscsabaiak erőnlétileg és taktikailag is nagyon felkészültek. Hosszú folyamat elején járunk, a jövő csapatát építjük és szükség van a jó eredményekre. Van olyan játékos, akinek kérdéses a játéka, de felkészülten, a győzelem reményében várjuk a találkozót.

A mérkőzés játékvezetője: Fekete Zoltán (Baranya Tamás, Lazanyecz Márk).

A 22. fordulóra kerül sor a Békés Vármegyei II/A osztályban. Az OMTK-Rákóczi az Eleki USE gárdáját fogadja az ULE Sportcentrumában. A 12. helyen álló Rákóczi 22 ponttal rendelkezik, míg a vendégek 26 ponttal a 10. helyen állnak a tabellán. Az október 21-én lejátszott eleki mérkőzésen: Elek-Rákóczi 7-0.

OMTK-Rákóczi – Eleki USE ( május 5., 17 óra, ULE-Sportcentrum)

Bodzás Ádám edző: Nagyon fontos mérkőzések következnek, minden pontnak nagy jelentősége lesz a végelszámolásnál! Nem szeretnénk az utolsó pillanatra hagyni a bentmaradás kérdésének eldöntését. Nagyon nehéz feladat vár ránk vasárnap, mert az edzőváltással és a téli erősítésekkel komolyat lépett előre az eleki csapat!

A mérkőzés játékvezetője: Láza András (Tóth Imre, Halma Sándor).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.