- hirdetés -

Múlt hétvégén Nyírbátor adott otthont a 2023. évi bronz fokozatú U11, U13 és U15 korosztályú Kelet-magyarországi leány és fiú asztalitenisz ranglistaversenynek. A megmérettetésen ott voltak az ASE Orosháza leány utánpótlás játékosai is.

Ahogy az az ASE Orosháza Facebook oldalán is olvasható, a legfiatalabb korosztályban, U11-ben Csík-Darabos Évi egyre szorosabb mérkőzéseket vív idősebb ellenfeleivel szemben, de meccset még nem sikerült nyernie a csoportjában. Sánta Elena mindkét csoportmeccsét megnyerve főtáblára jutott, ahol a döntőbe jutásért játszhatott, végül a harmadik helyen zárt.

U13-ban a csoportban és a főtáblán is minden mérkőzését megnyerte Bényei Nelli, a döntőben rendkívül izgalmas mérkőzésen Vasvári Hangát döntő szettben legyőzve aranyérmes lett.

Vadász Réka, Vashegyi Regina és Sánta Elena is továbbjutott a csoportjából, a főtábla első körében búcsúztak mind a hárman. U15-ben Vashegyi Reginek a csoportban nem sikerült meccset nyernie, Vadász Réka a négy közé jutásért kapott ki döntő szettben. Bényei Nelli második érmét megszerezve, a harmadik helyen végzett, nagyon kevesen múlt a döntőbe jutás.

Fotó: ASE Orosháza gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.