- hirdetés -

Szegeden rendezték meg a csoportkör tavaszi záró fordulóját, mely során az Asztalitenisz Sportegyesület Orosháza mindhárom mérkőzését megnyerve végzett a tabella első helyén.

Összességében lányaink az egész bajnokság során egy döntetlen mellett valamennyi további mérkőzésüket megnyerték, aminek következtében biztató helyzetben várják a május 10-11-re kiírt rájátszást – fogalmazott Bogdánffy Csaba, az ASE Orosháza szakmai koordinátora. – A rájátszás során valamennyi csoport összes csapata egy kieséses rendszerű főtáblán dönti el a végső rangsort, aminek eredményeként az első és második helyezett csapatok szereznek jogosultságot a 2024/25 évi EXTRA Ligában való indulásra. A két játéknap során bebizonyosodott, hogy lányaink nagyon egységes csapatot alkotnak, különösen örvendetes a párosunk kiemelkedő teljesítménye, hiszen csak egyetlen játszmát veszítettek. Az erőviszonyok tükrében csapatunknak jó esélye mutatkozik az optimális pozíció elérésére.

A hétvégi eredmények:

Asztalitenisz SE Orosháza – ATSK Szeged 6-4.

A szegedi fiatalok küzdelmes mérkőzésre kényszerítették az orosházi csapatot, de végezetül Veréb Xénia kiemelkedő játékának köszönhetően nem maradt el a győzelem.

Győztesek: Veréb Xénia 3, Fehér Zsófia, Czeglédi Dorka 1-1 valamint a Fehér – Czeglédi páros 1.

Asztalitenisz SE Orosháza – Vecsés SE 7-3

Kiegyenlített egyéni teljesítmények eredményeként magabiztos győzelem született a jó játékerőből álló ellenféllel szemben.

Győztesek: Czeglédi Szilvia, Fehér Zsófia, Veréb Xénia 2-2 valamint a Fehér – Czeglédi páros 1.

Asztalitenisz SE Orosháza – Békési TEAM 7-3

A megyei rangadónak számító találkozón Fehér Zsófia volt a csapat húzóembere, taktikus, összeszedett játéka ellenszerét nem találták meg a békési lányok. Sajnos Veréb Xénia egy mérkőzést sérülés miatt fel kellett, hogy adjon az ellenfél ifi játékosával szemben.

Győztesek: Fehér Zsófia 3, Czeglédi Dorka 2, Veréb Xénia 1 valamint a Fehér – Czeglédi páros 1.

Fotók: ASE Orosháza gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.