- hirdetés -

Október 21-én egy újabb kick-box formagyakorlati bajnokságot, a Ragadozók Kupáját rendezték meg. A verseny az orosházi utánpótlás magyar bajnoksághoz hasonlóan kizárólag ebből a szakágból sorakoztatott fel versenyszámokat. A Contact egyesülete 4 utánpótlás korú és 2 felnőtt versenyzővel lépett tatamira összesen 14 kategóriában és értek el szép eredményeket.

A II. Nemzetközi Ragadozók Kupán többnyire angol-magyar ellenfelek mérték össze az erejüket. Az utánpótlás korú orosházi versenyzők közül a legjobban teljesítő fiú Szemenyei Máté volt, aki mindkét pusztakezes kategóriában bajnoki címmel tért haza, míg a legeredményesebb utánpótlás korú női versenyző Markovics-Horváth Míra lett, aki a pusztakezes és fegyveres kategóriában egy ezüst- és két bronzérmet szerzett.

A felnőtt versenyzők mindketten kizárólag fegyveres kategóriában mérettették meg magukat. Halustyik Cintia két bajnoki címet, míg Brebovszky Zoltán két ezüstérmet szerzett. A felnőtt csapat forma bajnoki címet szintén a Halustyik-Brebovszky páros szerezte meg. A felnőttek esetében ez volt az utolsó főpróba a korosztály világbajnokságát megelőzően, amit a portugáliai Albufeirában rendeznek majd meg novemberben.

A Contact K.T.H.E. összesen 5 arany-, 4 ezüst- és 5 bronzéremmel zárta a Ragadozók Kupáját.
Részletes egyéni eredmények:
Szemenyei Máté: gyerek pusztakezes kreatív és zenés kategória: 2 aranyérem
Porubcsánszki Zalán: cadet1 pusztakezes kreatív és zenés kategória: 1 ezüstérem, 1 bronzérem,
Szemenyei Balázs: cadet1 pusztakezes kreatív és zenés kategória: 2 bronzérem
Markovics-Horváth Míra: junior pusztakezes kreatív és zenés kategória: 2 bronzérem, valamint fegyveres kreatív kategória: 1 ezüstérem

Halustyik Cintia: felnőtt fegyveres kreatív és zenés kategória: 2 aranyérem
Brebovszky Zoltán: felnőtt fegyveres kreatív és zenés kategória: 2 ezüstérem

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.