- hirdetés -

Már több mint egy évtizede, hogy megkezdte szakmai működését a Magyar Felnőttképzési Centrum. Az évente hozzájuk érkező több ezer diák egy igazán színes palettáról választhat, szakmai képzések, továbbképzések, tréningek, oktatások, mind az intézmény szolgáltatásainak részét képezik.

A Magyar Felnőttképzési Centrum múltjára visszatekintve már rengeteg tapasztalatot gyűjtött, így pontosan tudják mire van szüksége a képzésre jelentkező embereknek. A korral haladva folyamatosan fejlődnek, átlátják, hogy a tanfolyamokat, árakat, képzéseket, órarendet tekintve mi az, amely a résztvevők számára fontos, mindezt pedig maximális rugalmassággal kezelik. A téma a piacon felmerült legaktuálisabb igényekhez igazodik.

Az itt dolgozó oktatók a képzések témáiban jártas, tapasztalt szakemberek. Az intézmény éppen ezért minden esetben a gyakorlati oktatásra helyezi hangsúlyt, ezzel kézzelfogható tudást átadva diákjaiknak. Modern tantermek, egyszerű és informatív tananyagok, jó hangulatú órák várnak a diákokra, a centrumban nem találkozhatnak a száraz frontális oktatás formáival.

A képzések jelenleg három szakmacsoportban végezhetők: mezőgazdasági, védelmi szolgáltatás és kereskedelmi szakterületeken. Ennek köszönhetően aranykalászos gazda, vadász, fakitermelő, személy-és vagyonőr, biztonságszervező, valamint bolti eladó tanfolyamok is indulnak. Egykori tanulóik közül rengetegen futottak be sikeres pályát, emellett Kelet-Magyarországon a rendőrséggel karöltve a centrum képzi ki a legtöbb fegyveres őrt is.

A három csoport mellett novembertől újabb lehetőséggel is találkozhatnak a Magyar Felnőttképzési Centrumba jelentkezők. Az intézmény szeretné elindítani pedagógiai szakirányú képzéseit is, mely során pedagógiai- vagy gyógypedagógiai asszisztensnek, valamint dajkának tanulhatnak a pálya iránt érdeklődők.

A Magyar Felnőttképzési Centrum nagy odafigyeléssel fordul a képzések résztvevői felé. A jelentkezőknek nem kell aggódniuk, hogy nem találnak gyakorlati helyet vagy munkát, az intézmény ugyanis azonnali és biztos munkalehetőséget is igyekszik biztosítani az emberek számára, akik sikeres vizsgát tettek. Emellett Debrecenen kívül már Békéscsabán is elérhetőek a tanfolyamok, megfelelő érdeklődői létszám esetén pedig kitelepült képzéseket is tartanak. A szakmai színvonal és a tudás-átadás ebben az esetben is ugyanúgy biztosított, a centrum maximális rugalmassággal kezeli a résztvevők igényeit. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az érdeklődőknek részletfizetési lehetőséget is biztosítanak, így az anyagiak sem állhatnak a tanulás útjába.

A Magyar Felnőttképzési Centrumról bővebben a honlapjukon, illetve Facebook oldalukon tájékozódhatnak.

Fotók: Magyar Felnőttképzési Centrum Facebook oldala

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.