- hirdetés -

Nyáron is mozgalmas hetek vártak a ReDance Hip-Hop Crew táncosaira, akkor ekkor tartották hagyományos edzőtáborukat. Az ezt követő szeptember két dologról szól náluk, a beiratkozásról és az egyesület születésnapjának megünnepléséről. Szeptember 28-án ugyanis már 14 éve lesz annak, hogy Harangozóné Rétes Edina létrehozta szeretett csapatát.

Idén sem maradt el a nyári tánctábor a ReDance Hip-Hop Crew életében. Az orosházi tánccsapat a korosztályt illetően ezúttal egy összevont tábort tartott, viszont a táncórákat korosztályra és tudásszintre bontották, így mint mondták, mindenki számára komfortosak voltak az edzések. Vendégtanárokat is hívtak, Zsiga-Balogh Jennifer játékos angol órákat tartott a táncosoknak, Zsiga Bence az erőnléti edzésekért felelt, Kassai Gábor a hip-hop, míg Takács Andrea és Takács Noémi az akrobatika terén segített be.

– Mindannyian remek órákat tartottak és itt szeretnénk nekik megköszönni. Minden nap más és más programmal készültünk a gyerekeknek, így mindig izgatottan várták, hogy vajon mit hoz majd a folytatás. A táborainkat természetesen külsősök is látogathatják, éppen azért, mert így betekintést nyerhetnek, hogy hogyan zajlanak nálunk az órák, jobb lehetőség van arra, hogy jobban megismerjük egymást. Így aki úgy dönt, hogy esetleg szeretne csatlakozni, annak a beilleszkedés is könnyebben mehet ilyenkor – árulta el Harangozóné Rétes Edina.

A nyári edzőtáborozást, a felkészülést követően a szeptemberi hónap hagyományosan a beiratkozás időszaka az egyesület életében, bíznak benne, hogy egy nagy őszi lendület veszi kezdetét a következő napokban. Az edzéseket továbbra is megszokott helyükön, a Petőfi Művelődési Központ Zomba termében tartják.

– Szeretnénk lehetőséget adni minden táncolni vágyó gyermeknek. Ezért szeptember 5-én a kezdő táncosok számára szerveztünk egy nyílt órát, majd a haladók, valamint a tánccal már versenyszinten is foglalkozók számára folytattuk. Az edzéseket kedden és csütörtökön tartjuk, 16:10-től a manó és középhaladó, 17:30-tól haladó és versenyző csoportjaink tréningeznek, melyhez ugyanúgy várjuk az érdeklődőket – ismertette a részleteket a csapat vezetője.

Hozzátette, a szeptember 28-i dátumot is nagyon várják már, az egyesület ugyanis ekkor ünnepli 14. születésnapját, amire nagyon büszkén tekintenek vissza. Mint mondta, természetesen töretlenül készülnek a továbbiakban is a fellépésekre és a versenyekre segédedzője, Rétes Anett segítségével.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.