- hirdetés -

Krausz Imre hagyatékát mutatja be a Nagy Gyula Területi Múzeum közösségi média oldalának sorozata. A híres orosházi fotóművész rengeteg országot járt be, képei mellett eszközeit és személyes tárgyait is a múzeumnak ajándékozták. Legújabb bejegyzésükben pedig kitüntetései közül mutatnak be néhányat.

Krausz Imre hagyatékát bemutató sorozatunk lassan a végéhez érkezik – írják a Nekem Értem Velem NGYTM Facebook oldalán. Az utóbbi hetekben több tárggyal és fotóval is megismerkedhettek a követők, melyek egykor a KisKrausz tulajdonában álltak. A legújabb képeken néhány kitüntetését és díját mutatják be, melyeket az évek során munkásságával kiérdemelt az orosházi fotóművész és világutazó.

Többek között a Városi Tanácstól, a Hazafias Népfronttól és a helyi fényképész vállalattól kapott kitüntetést Krausz Imre, emellett a Karcagi kiállításon tiszteletdíjat is átadtak a világhírű fotósnak. A múzeum oldala kiemeli, képeit gyakran mutatta be a nagyközönségnek, melyeket az egész város ugyanolyan ámulattal nézett akkor is, mint most.

Fotók: Nagy Gyula Területi Múzeum

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.