- hirdetés -

Csupa olyan mozgásformával ismerkedhetnek meg a gyerekek a Takács Andrea és testvére, Noémi által szervezett légtornásztáborban, amelyekkel a hétköznapokban igencsak ritkán találkoznak. Van itt karika, rúdtánc, tissue, hammock és akrobatika óra is, nem mellesleg igazi hírességek oktatják a sportág alapjait.

A légtornász testvérpár, Takács Noémi és Andrea célként tűzte ki néhány évvel ezelőtt, hogy minél több újdonsággal ismertesse meg az orosháziakat. Aradi utcai termükben egész évben zajlik az oktatás, az ovis korosztálytól egészen a felnőttekig bárki kedvére válogathat a különféle óratípusok közül. Aki viszont a táborba jelentkezik, olyan szerencsés helyzetbe kerül, hogy az öt nap alatt mindenbe belekóstolhat, amit csak a lányok oktatnak.

– Mindennap kétszer másfél órát edzünk, délelőtt is, és délután is tanulnak, gyakorolnak a gyerekek – mesélte Andrea. – A légtorna több ágával foglalkozunk, itt megismerik a karika, a rúdtánc, az anyagon végzett tissue és hammock alapjait, de vannak akrobatika és erősítő óráink is. Ezen a héten 17 gyermek táborozik nálunk, a legtöbben egyébként is nálunk edzenek, de vannak teljesen újak is, akik most találkoznak először a légtornával. Mivel mindent az alapoktól kezdünk, így a teljesen kezdők is sikerélménnyel térnek haza minden nap.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.