- hirdetés -

Mutatjuk, hogy augusztus 20-án és az előtte vagy utána lévő napok során milyen koncertlehetőségek várják az orosháziakat, egyben felidézünk néhány együttest, akik a korábbi években megfordultak a városban.

Az elmúlt két hétvégén két koncerten is részt vehettek az orosháziak. Július 22-én a Megasztár első szériájának győztese, az azóta is nagy népszerűségnek örvendő Tóth Vera érkezett a városba a Budapest Jazz Orchestra együttessel közösen, egy héttel később pedig a korábban a Papp László Arénát is teljesen megtöltő, napjainkban talán a legfelkapottabb fiatal magyar előadónak számító Azahriah adott koncertet.

A gyopárosi koncerteknek ezzel még nincs vége, hiszen augusztus 20-án egy újabb ismert csapat érkezik és ad koncertet, 20 órakor a Wellhello lép fel a nemzeti ünnepnapon, a Termál Park Kemping mellett. A zenekar 2014-ben alakult, azóta többek között két nagylemezük is megjelent, #Sohavégetnemérős című filmjüket pedig éppen Orosházán mutatták be először az országban, még 2016-ban.

Azahriah gondoskodott legutóbb a jó hangulatról (Fotó: Horváth Bence)

Augusztus 20-án az elmúlt évek során számos együttes gondoskodott a jó hangulatról. 2017-ben már nem először járt városunkban az Irigy Hónaljmirigy csapata (2019-ben is visszatértek), akik a rájuk jellemző humorral és poénokkal gondoskodtak a jó hangulatról. Sipos Petit és Kabai Lacit többek között az akkori nyár rekordokat döntögető nyári slágeréről, a Despacitóról is kifaggattuk.

A következő évben már augusztus 19-én érdemes volt a főtérre kimenni, hiszen Máté Péter emlékestet rendeztek. Másnap fellépett az Orosházi Fúvószenekar, számos bemutatót láthattak a nézők, ismét visszatért az Irigy Hónaljmirigy, az ünnepi tűzijáték előtt pedig a Hooligans adott koncertet az orosháziaknak.

Augusztus 20-án is lesz koncert Gyopárosfürdőn (Fotó: Horváth Bence)

2019-ben még a járvány előtti időszakban valósággal pezsgett a főtér augusztus 20-án. A koncertek sorát az Alma Együttes nyitotta, majd Egry Péter és a Mystery Gang következett, akik a rockabilly zenei műfajt képviselik. A záró, harmadik koncertről pedig a Kowalsky meg a Vega gondoskodott a több ezer fős tömegnek, akik addigra teljesen megtöltötték a város főterét. A tavalyi évben az augusztus 20-i koncert elmaradt, ellenben előtte, 19-én a Punnany Massif gondoskodott a jó hangulatról.

Egy héttel később, augusztus 26-án az Orosházi Rock és Blues Egyesület vendégei sem maradnak koncert nélkül, 20:30-tól Apáink útján koncertet hallgathatnak meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.