- hirdetés -

Szombat este Orosházán mutatták be először az országban a #Sohavégetnemérős című zenés játékfilmet. Itt volt Fluor és Diaz, mi pedig interjúra kértük a Wellhello két tagját, miután kiállták a rajongók rohamát. Hogy miért formabontó a film, és miért ne keressétek Fluort a Tinderen, kiderül mindjárt.

Előtte még néhány alapinformáció a filmről: középpontjában a párkapcsolatok állnak, a hat történetet a Wellhello slágerei kötik össze, együtt turnézhatunk velük, és ismerhetjük meg a mai huszonévesek problémáit, gondolkodását. A film producere Lévai Balázs, rendezője Tiszeker Dániel, operatőre Pataki Ádám, míg a forgatókönyvet Horváth András Dezső, Fehér Gáspár, Fehér Boldizsár, Dósa Detti és Lévai Balázs írták, egyébként szinte az egész stábot harminc év alatti fiatalok alkotják.

Közülük többen el is jöttek Orosházára november 12-én este, hogy együtt nézzék meg a helyi közönséggel a számos tekintetben formabontó, Wellhello-életérzést nyújtó alkotást, majd közönségtalálkozó keretében meséltek az alkotói folyamatról, néhány kulisszatitkot is kaptunk. Mi pedig kértünk, méghozzá interjút a Wellhello két tagjától. Íme.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.