- hirdetés -

Általános iskolában még csúfolták testsúlya miatt, ma már főállása mellett modellkedik is az orosházi születésű Gyenes Daniella. A fiatal lány néhány évvel ezelőtt még nem gondolta volna, hogy egy napon majd szépségversenyeken szerepel, valamint Gáspár Lacival közösen vehet részt egy fotózáson. A modellkedés mellett óvoda pedagógusként dolgozik, emellett pedig a sportra és családjára is rengeteg időt fordít, akik végig támogatják őt az út során.

Rengeteg bántás és gúny érte általános iskolás éveiben Gyenes Daniellát, akinek pajzsmirigy-alulműködése miatt kezdett gyarapodni a súlya. Elmondása szerint rendkívül önbizalomhiányos lett, így elhatározta magát, hogy egészsége érdekében tennie kell valamit.

– Persze közrejátszott az is, hogy megmutassam diáktársaimnak, képes vagyok a változásra – tette hozzá Daniella. – Diétázni, sportolni kezdtem, ennek köszönhetően leadtam harminc kilogrammot. Ezután nagymamám biztatására elindultam egy szépségversenyen Tótkomlóson. Igazán felemelő érzés volt, hogy végül engem választottak 2018-ban a Rózsafürdő Szépének. Ez akkor rengeteg önbizalmat adott, hiszen nagyon a mélyben voltam. Ezután kezdtem csak igazán jobban érezni magam a bőrömben – hangsúlyozta.

A középiskolai éveket a Táncsics Mihály Gimnáziumban kezdte el, majd Tótkomlóson folytatta. A siker után több ismerőse is figyelmébe ajánlott egy országos szépségversenyt. Daniella úgy gondolta, elég nagy falat lesz neki, de mégis úgy döntött, benevez. A többfordulós versenyen már annak is nagyon örült, hogy a rengeteg nevező között ő is bejutott a döntőbe, majd amikor kihirdették, hogy ő lett a Black Energy Hungary arca, igazán meghatódott.

– A győzelem után volt lehetőségem Gáspár Lacival is együtt dolgozni. Közös fotózáson vettünk részt, aminek minden percét imádtam. A felejthetetlen élményt azonban nem csak magamnak, de Simka Dávidnak is köszönhetem. Az azóta eltelt időben több fotózáson is részt vettem, valamint felkéréseket is kapok. Mondhatni az életem részévé vált a modellkedés, és jelenleg is Kozma Rita modelleként tevékenykedem. Számos magazinos megjelenésem is volt, többek között a Kiskegyedben és a Blikk Nők lapszámaiban – mondta Daniella.

A fiatal modell jelenleg egy olyan produkcióra készül, ami véleménye szerint hiánypótló lesz Magyarországon. Bíznak benne, a projekt rengeteg erőt ad majd a többi nőnek is. – Azt vallom, hogy nem csak egyféle szépség létezik, és nem is kilóban vagy centikben mérhető. A szépség maga a kisugárzás és a lélek – emelte ki.

Daniella a modellkedés mellett főállásban óvoda pedagógusként dolgozik Tótkomlóson. Emellett a sportra és a családjára is szakít időt, hiszen sok erőt ad neki az a támogatás, amit az évek alatt kapott tőlük. Elmondása szerint általános iskolában korában nem gondolta volna, hogy egyszer ilyen élete lesz.

– Nagyon sok mindent tartogat még a jövő, és izgalmas út áll előttem. Álmomban sem gondoltam volna, hogy így megváltozik az életem. Szeretném üzenni azoknak a fiatal lányoknak, akik hasonlóan küzdenek magukkal, hogy ne hallgassanak másokra, csak érezzék jól magukat a saját bőrükben. Tudom nehéz, én is átestem rajta, de meg lehet csinálni. Számomra hihetetlen még amikor magazinokban látom viszont magam, szavakat nem találok arra mennyire felemelő – mondta a 24 éves szépség.

Daniella jelenleg is egy versenyben szerepel, ő szeretne lenni a szegedi REÖK és Delimo Cukrászda arca, valamint influenszere. Az orosházi születésű lányra augusztus 10-ig lehet szavazni a cukrászda Facebook oldalán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.