- hirdetés -

Magyarországon egyedülálló valóságshow indul a TikTok felületén, melyet Kozma Rita stylist, textilszervező és főszerkesztő álmodott meg. A rövid, tízperces epizódokban szereplő lányok mind modellek, az ő életükbe nyerhetünk betekintést a videók által. Ebben kapott főszerepet az egykori orosházi diák, Gyenes Daniella is. A műsor célja, hogy felhívja az emberek figyelmet a testpozitivás üzenetére, miszerint minden test úgy szép és szerethető, ahogy van.

A Create Yourself Girls címmel induló sorozat első epizódja augusztus 16-án lesz látható a valóságshow TikTok csatornáján. Gyenes Daniella, a műsor egyik főszereplője elárulta, itt ismerhetjük majd meg azokat a lányokat, akik a Create Yourself Girls lelkét adják.

– Az első epizódban mind bemutatkozunk majd, hogy minél többen és minél jobban megismerjenek bennünket. Ezután hetente, minden szerdán este nyolc órától jelentkezünk majd újabb részekkel, ahol a kulisszák mögé is betekinthetnek majd a nézők – közölte Daniella. – A sorozat előtt természetesen volt egy casting is, ahol szituációs feladatokat kellett eljátszani. Nagyon jól tudok azonosulni a műsor üzenetével, a képernyőkön keresztül én is szeretnék erőt adni minden nőnek, aki nem érzi elég magabiztosnak magát, hiszen tudom milyen érzés – emelte ki.

Gyenes Daniella az iskolai bántalmazások után úgy döntött nem adja fel, és küzdeni fog az álmaiért. A ma is modellként és óvónőként dolgozó lány elárulta, nagyon várta már, hogy ez a projekt elinduljon és hálás Kozma Ritának, hogy megálmodta ezt a valóságshowt.

– Kozma Rita a testpozitivitás hazai királynője. Ezzel a műsorral is azt szeretnénk üzenni, hogy nem csak egyféle szépség létezik. Fontos, hogy ne hasonlítsuk magunkat másokhoz, hiszen nem vagyunk egyformák, de ez így van rendjén. A fő célunk, hogy a magyar nők magabiztosabbak legyenek, hiszen egyre több az olyan ember, aki önbizalomhiánnyal küzd, és akik nem kapnak naponta olyan erőt, amitől érezhetik, ők is lehetnek szépek attól függetlenül, hogy eltérnek a társadalom által kreált normáktól – hangsúlyozta Daniella.

A műsor első epizódja este nyolc órakor lesz látható a Create Yourself Girls TikTok csatornáján.

Fotók: Gyenes Daniella gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.