- hirdetés -

A Köztisztviselők Napját ünnepelték meg a Polgármesteri Hivatal munkatársai. Dr. Burai Mihály jegyző és Dávid Zoltán polgármester köszöntötték az egybegyűlteket, majd egy újonnan alakult elismerést, az Orosházi Polgármesteri Hivatal Kiváló Köztisztviselő nevet viselő díjat adtak át dr. Ligeti Lea és Czinkócziné Korcsok Judit részére.

A Köztisztviselők Napját először 1997-ben ünnepelték meg, majd azt követően minden évben július 1-én köszöntötték az ezen a területen dolgozókat.

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal köztisztviselői számára tartott ünnepséget idén Gyopárosfürdőn rendezték meg, az ünnepi műsor kezdéseként a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola moderntánc csoportja állt színpadra. A csoportot 3. éve vezeti Kárai Borbála táncművész, táncpedagógus, első darabjukat az idei tanévben tanult koreográfia alapján állították össze (Szállj fel szabad madár az István a király rockoperából), de ezen kívül is készültek még meglepetésekkel (Happy Dance koreográfia Tiesto zenéjére, végül pedig a Reptér, amit az Orosházi Fúvószenekar szilveszteri koncertjén táncoltak el először).

A köszöntések sorát Orosháza jegyzője, dr. Burai Mihály nyitotta, megköszönve a köztisztviselők egész éves munkáját és helytállását, majd a város polgármestere, Dávid Zoltán szólt néhány szót az egybegyűltekhez. A Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tehetséges tanulója, a nemrég Kreatív Diák Díjjal is jutalmazott Alzubi Yahyah bűvésztrükkökkel szórakoztatta a közönséget, ezt követően pedig a jegyzői elismerések átadása következett.

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal Kiváló Köztisztviselője elismerést idén alapították, elsőként dr. Ligeti Lea részesült a kitüntető címben, aki 2015 augusztusa óta dolgozik a Polgármesteri Hivatal munkatársaként. Árverést vezet, adásvételi szerződéseket készít, szabályzatokat kontrollál, előterjesztéseket korrigál és vezeti a jogászokból álló hivatali csoportot.

Szintén ebben az elismerésben részesült Czinkócziné Korcsok Judit, pénzügyi ügyintéző, aki 2001. júniusa óta dolgozik a hivatal munkatársaként. A pénzügy szinte összes területén végezte munkáját a több, mint 20 év alatt, dolgozott pénztárosként, normatíva ügyintézőként, könyvelőként. A díjazásokat és a táncprodukciókat követően Nagy Róbert színművész és kolléganője, Nádra Kitti gondoskodtak a jó hangulatról, a program végül közös ebéddel zárult.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.