- hirdetés -

Szokásos tanévzáró táborát tartotta az elmúlt héten a Candy Dance Crew csapata. A foglalkozások ezúttal kiegészültek, hiszen szombaton egy versenyen is kamatoztatták a táborban és az elmúlt hónapokban megszerzett tudásukat. Nem is maradtak el az eredmények, hiszen számos győzelemmel és különdíjjal zártak, elégedetten vonulhatnak pihenőre.

A csapat vezetője, Földesi Szandra elmondta, hogy ilyenkor mindig új koreográfiákat tanulnak és a technikára is nagy hangsúlyt fektetnek. Ezúttal viszont kiegészültek a foglalkozások, hiszen versenyre készültek, a tábor napjain reggeltől délutánig nem nagyon volt részük pihenésben.

– A délelőtti órák teltek általában a versenyre való felkészüléssel, délután pedig az új dolgokat tanultuk, technikáztunk, de persze voltak külsős programjaink is. A pénteki nap ilyenkor az egyetlen, ami ilyenkor nem az edzésről vagy a táncról szól, hanem a csapatépítésről, ilyenkor mindig strandolunk. Ez most sem volt másként, viszont nem sokkal később pedig már indultunk is, mert a román határhoz közel, Érmihályfalván volt jelenésünk – árulta el a csapatvezető.

A gyerekek így egyből megmutathatták mit tanultak az elmúlt napok során, ráadásul ezúttal olyan versenycsapatot is összeraktak, akik most debütáltak. Földesi Szandra elmondta, a tábor alatt rakták össze a végleges térformákat, a fontosabb mozdulatokat, ami többszörösen is meghozta az eredményt, hiszen a Dance Smart Kupán 4 arannyal, 6 kiemelt arannyal, 3 kupával és 4 különdíjjal zártak. Két versenyzőjük a Legígéretesebb táncos és a Kategória legjobbja különdíjakat is elhozta, valamint a Candy Dance Crew csapata nyert el a Szinkron nagymesterei elismerést is.

– Nagyon örülünk, hogy ilyen jól sikerült, nem is álmodhattunk volna ennél jobb évzárásról. Most egy kisebb pihenő következik, előtte viszont még szombaton fellépünk az Orosházi Nyár Hatalmas Húzása nevű rendezvényen. Kemény volt ez a pár hónap, a versenyzést majd októberben folytatjuk, szintén Romániában. Nagyon elégedett vagyok, főleg, hogy a csapat közel fele most volt először versenyezni, a zsűri is külön gratulált a teljesítményükhöz – tette hozzá.

Részletes eredmények:
Egyéni:

Léhner Dóra – kiemelt arany
Fekete Regina – arany
Ilyés Amira – arany
Fülöp Vivien – arany
Várdai Krisztina – kiemelt arany
Kiss Tímea – kiemelt arany

Duó:
Varga Dorina és Fülöp Vivien – arany

Trió:
Ádász Adél, Ilyés Amira, Várdai Krisztina – kiemelt arany és különdíj

Lazarus (csapat) – kiemelt arany
CDC Full Team (formáció) – Kiemelt arany

Különdíjak:
Léhner Dóra – A legígéretesebb táncos különdíj
Kiss Tímea – Kategória legjobbja különdíj
CDC Full Team – A szinkron nagymesterei különdíj

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.