- hirdetés -

Egy ifjúsági csere program valósul meg a nyáron a Diáktanya és a GYIÖT (Gyermek és Ifjúsági Önkormányzati Társaság) közös szervezésében augusztus 2. és 9. között. Ehhez 8 résztvevőt keresnek a 13-17 éves korosztály tagjai közül.

A csere nyelve angol, így jó lehetőség lehet az angol beszéd éles helyzetben való gyakorlására is. Érkeznek Spanyolországból, Lettországból, Portugáliából, Olaszországból és Horvátországból is hasonló korú fiatalok, így a barátkozás és kapcsolatépítés szempontjából is ideális lehet az esemény.

– Érdekelnek más kultúrák? Szívesen barátkoznál külföldi fiatalokkal? Gyakorolnád az angolt egy biztonságos környezetben? Érdekel a cserék és az Erasmus+ világa, de félsz belevágni? Ha ezekre igen a válasz, akkor ezt a cserét neked találták ki – emelte ki Simon Petra, Orosháza ifjúsági referense.

A program témája a fiatalok bevonása és megszólítása, így a résztvevők ahhoz is hozzájárulhatnak, hogy a városban nekik szóló programok legyenek, de természetesen a szabadidős programokban sem lesz hiány. Jelentkezni a következő linken lehet: https://forms.gle/QjEirtGxTR863GNd7 , a határidő május 30. Bővebb információkat és tájékoztatást az érdeklődők az oroshazidiaktanya@gmail.com email címen vagy a 06 70 337 5034-es telefonszámon kérhetnek.

Ez egy előzetes jelentkezés, túljelentkezés esetén a kiválasztás jogát fenntartják. Az elfogadott jelentkezőknek továbbítani fogják a hivatalos jelentkezési űrlapot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.