- hirdetés -

Folytatva a hagyományokat a megszokott családi nappal zárja az évet az ONKC. Az előzetes jelentkezések apaján ennyien még soha nem búcsúztatták a szezont az eseményen.

Május 13-án egy igazi családi szórakozás várható sportos köntösbe öltöztetve. A helyszín ezúttal is az Erdei Faház Kemping lesz.

– Az, hogy évről évre komoly érdeklődés mellett tudjuk megrendezni ezt az eseményt egy kellemes visszaigazolása és elfogadása annak a munkának, amit elvégzünk. Az idei különleges lesz, hiszen most először csatlakoznak hozzánk a fiú csapatok is. Az előzetes jelentkezések alapján közel ötszázan leszünk – osztotta meg honlapunkkal a jó hírt Nagy Ferenc, az egyesület utánpótlás vezetője.

Az idén is számos színes, érdekesség várható a kézilabda klub eseményén. Lesz többek között floorball, kidobós, különféle kvízek, exathlon feladatok és idén először egy Ki Mit Tud vetélkedőt is szerveztek az utánpótlás edzőink a fiatalságnak. Természetesen, amíg a gyerekek és a szülők élvezik a programokat több bográcsban rotyognak majd a finom ételek: lesz marha, sertés, pacal, zúza, és birkapörkölt is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.