- hirdetés -

Az Orosháza Városi Modellező és Sport Klub úgy gondolta, egy kis esemény és néhány ember nem elég ahhoz, hogy megünnepeljék, évek után új aszfaltot kapott a modellpálya. Éppen ezért úgy döntöttek május 11-én minden érdeklődőt meghívnak, hogy egy pályaavató családi nap keretében együtt mulathasson a város apraja-nagyja.

„A modellpályánk új aszfaltot kapott, ezért arra gondoltunk, hogy ennek örömére egy pályaavató családi napot tartunk” – fogalmazott a modellező klub a Facebookon létrehozott eseménynél. Az ünnepségnek a rákóczitelepi sport- és modellpálya ad majd otthont, a szervezők pedig arra is gondoltak, hogy megkönnyítsék azoknak a dolgát, akik nehezen jutnának ki oda. A belváros és a sportpálya között óránként közlekedik majd a Dottó, így már az odautazás is egy élmény lehet mindenkinek.

A családi napon persze egyedül nem ez szolgáltatja majd a jó hangulatot. A gyerekekre ugrálóvár, arcfestés, henna és egy plusz meglepetés is vár. Az orosházi csoportok közül színvonalas bemutatóval készül a Candy Dance Crew, a Mazsorett és Táncsport Egyesület, valamint a Birkózó Egyesület. A helyi értékek azonban az Oroskosár kézműves piacán is megmutatkoznak. Emellett az előzetesen bejelentkezett csapatok a „7 próba akadályversenyen” is megmérettethetik magukat.

Egy jó buli esetén pedig a zene sem maradhat el, így a rendezvény ideje alatt, 13 és 18 óra között, egy DJ emeli majd az esemény hangulatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.