- hirdetés -

Az alábbiakban a Fidesz orosházi szervezetének sajtóközleményét közöljük változtatás nélkül.

Vannak, akik az agresszív akciókra esküsznek az érdemi párbeszéd helyett

Szombaton egy ellenzéki párt aktivistái teleragasztottákaz orosházi Fidesz irodát uszító plakátjaikkal – az apropó a formálódó státusztörvény. Ám ne legyenek illúzióink, bármi más témára is hasonlóképpen „intelligensen” reagáltak volna. Nem történt más, minthogy baloldali politikusok ismét agresszív akciót hajtottak végre, ezúttal a pedagógusokra akaszkodva, ahelyett, hogy a törvények szabta keretek között képviselnék álláspontjukat.

De ezt már megszokhattuk tőlük.

Az ellenzéki pártok politikai haszonszerzésre használják fel a jelenlegi helyzetet, ahelyett, hogy valóban a gyermekek és a pedagógustársadalom hosszú távú érdekeit helyeznék előtérbe.

De ezt az álságos magatartást is megszoktuk már tőlük.

Láthatjuk, túl sok fogalmuk nincs arról, mi szerepel a tervezetben és nem is érdekli őket, a tájékozódás és egyeztetés helyett a látványos hőbörgés és értelem nélküli cselekvés útját választották. Pedig ez nem visz előre!

A törvények mindenkire vonatkoznak, mások tulajdonának tisztelete pedig alapvető kell(ene), hogy legyen. Szombaton ismét bebizonyosodott: ez nem a baloldali pártok erőssége. Sebaj. Plakátjaikat leszedtük. Reméljük, az érintettek édesanyjai nem szomorodtak el nagyon így anyák napján, látva ezt az értelmetlen viselkedést.

Molnár Béla

Fidesz elnök, Orosháza

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.