- hirdetés -

Tisztújítást tartott szeptember 9-én a helyi Fidesz.

Változatlan formában, változatlan elnökséggel megyünk tovább – kezdte az OrosCafénak Molnár Béla, az orosházi Fidesz újraválasztott elnöke.

Ez azt jelenti, hogy az alelnökök között maradt továbbra is Zalai Mihály megyei elnök, Dávid Zoltán Orosháza polgármestere, Bojtor István alpolgármester és Oravecz Nóra alpolgármester, a Dél-Békés Mentőcsoport vezetője.

Hozzátette, az elnökség azt a kitételt fogalmazta meg, hogy amikor a Fideszen belüli választókerületi elnököket kinevezik, újra tisztújítást tartanak. Ez azt jelenti, hogy az elnökség megszünteti a mandátumát és mindenki eldöntheti folytatja-e a munkát az új keretek között.

– Mivel közelednek a választások, úgy gondoltuk egységesen, egy csapatként kell továbbra is részt vennünk ebben a küzdelemben. Nem tartottuk szerencsésnek azt, hogy megosztott legyen a csapat. Természetesen, mint mindenhol előfordultak nézetkülönbségek, de ezen az orosházi csoport sikeresen felülkerekedett. A jövő évi kampányra fókuszálunk, közös erővel – zárta Molnár Béla.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.