- hirdetés -

A Contact K.T.H.E. egyesület 3 versenyzővel és 2 edzővel képviseltette magát a Görögországban megrendezett Európa Kupán, ahol 17 ország nem kevesebb, mint 600 versenyzője mérte össze az erejét.

Az egyébként nem pontszerző Athens Challenge, mint állomáspont, a Magyar Világkupára történő felkészülés és formába hozás jegyében telt. A csapat kísérőjeként jelen volt Balogh Dávid, a Flip Unit vezetőedzője, aki az akrobatikában segítette a versenyzőket. A megszokottakhoz képest ezúttal eltérő kategóriákban, az egyes zenei versenyszámokban a nők és férfiak vegyesen, a lágy és kemény stílusú versenyzők ellenfelekként léptek tatamira.

Az orosházi egyesület beszámolója szerint mindhárom versenyzőjük hozta megszokott formáját. Kotvics-Varga Máté kirobbanó formában teljesített a pusztakezes kategóriákban, míg Brebovszky Zoltánnak a fegyveres kategóriákban kellett felülmúlnia önmagát a győzelem érdekében. Halustyik Cintia kivételes fegyvermanipulációs képessége ellenére kontrollt vesztett a kamák felett, de még így is előkelő dobogós helyezést ért el.

Az összességében 3 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzérem alapján a verseny megfelelő gyakorlási és felkészülési lehetőségnek bizonyult a későbbiekre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.