- hirdetés -

Az utolsó percekben fordított a hazai csapat Békésszentandráson.

A megyei II/A csoportban a 22. fordulót rendezték meg szombaton. Április 15-én Békésszentandráson szerepelt a rákóczitelepi csapat. A találkozó előtt a két csapat egymást követte a tabellán. A Rákóczi a 7. helyen állt, míg a hazaiak a 8. helyet foglalták el a táblázaton. A találkozó előtt Bodzás Ádám, a rákóczitelepiek edzője elmondta, hogy a héten hosszabb pihenőt engedélyezett a játékosainak, hogy rendezzék a sorokat fejben és fizikálisan egyaránt. Ez a taktika szinte az egész mérkőzés folyamán ült, hiszen a Rákóczi felszabadultan, ötletesen és fegyelmezetten játszva futballozott 85 percen keresztül, aztán a véghajrában összeroppant.

Békésszentandrási HMSE – OMTK-Rákóczi             2 – 1          (0 – 0)

Békésszentandrás, 80 néző. Vezette: Baczovszki Attila (Brlás Zsolt, Varga Áron).

Békésszentandrás: Buzás – Bozsó, Olasz István, Filyó, Farkas M. (Szabó F.), Bakró (Szabó M.), Tasi K., Sztricskó, Balogh M., Kozák, Szécsi. Játékos-edző: Lós István.

Orosháza: Dobozi – Selmeczy, Balog N., Kun, Kocsis, Kun Szabó, Komlóssy, Czinkóczi, Csőke, Dobi, Kérdő (Szabó T.), Földesi. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Bozsó (85., 90.), ill. Dobi (80).

Bodzás Ádám: Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy terveztük. Sokat birtokoltuk a labdát viszont komoly helyzetig csak pontrúgásból jutottunk. A második félidőben teljesen három esélyes volt a játék képe. Egy szép támadást tudtunk gólra váltani, majd két egyéni hibánkat kihasznált ellenfelünk. A játék képe alapján rászolgáltunk volna legalább az egy pontra!

Az OMTK-Rákóczi április 22-én, 17 órakor a Mezőkovácsházát fogadja.

Kiemelt kép: Archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.