- hirdetés -

Orosházán tartott beszélgetős estet a híres magyar író, Lakatos Levente. A bestseller szerző és videós április 13-án érkezett Orosházára, hogy egy közönségtalálkozóval egybekötve beszélgessenek az író életét érintő témákról, mint például hogy hogyan lett már 17 évesen újságíró.

Orosháza egyik bárjába kapott meghívást Lakatos Levente bestseller szerző és a Levente klubja elnevezésű podcast műsorvezetője. Az író ugyan nem járt még a városban, de elmondása szerint nagyon tetszik neki a környék, valamint örült neki, hogy az orosházi olvasókat és nézőket is megismerheti.

– Ahogy jöttünk befelé nézelődtem és nagyon szép ez a város. Kíváncsi vagyok milyen kérdéseket kapok majd az orosháziaktól – mondta a beszélgetés előtt Levente – Nincs igazán olyan téma, amiről ne beszélnék szívesen, de ha mégis előfordulna van egy cselem és elkezdek teljesen másról beszélni, mint például, hogy milyen szépen süt a nap. Nagyon szeretek találkozni az olvasókkal, mondhatni energiát tudunk átadni egymásnak, ez nagyon inspiráló tud lenni – hangsúlyozta az író.

A beszélgetés elején Levente elmondta, már viszonylag fiatalon rájött, hogy író szeretne lenni, de előtte más területet is kipróbált. Gyermekkorában túlsúllyal küzdött, de egy film hatására úgy döntött, hogy színész lesz, így ilyen iskolába is jelentkezett. Tizenhét évesen aztán gondolt egyet és elküldte írásait különböző magazinokhoz, majd visszajeleztek, hogy szeretnének is alkalmazni őt.

– Volt bennem egyfajta bátorság, amire mindenkit bíztatok. Ha vannak céljaitok az életben merjétek meglépni, legfeljebb kaptok egy elutasítást, de ez nem azt jelenti, hogy soha nem fog megvalósulni hanem csak azt, hogy éppen abban a helyzetben ez nem sikerült – mondta Levente.

Az írót a közönség is kíváncsian, mosollyal az arcán hallgatta. Levente a kérdésekre érdekes példákat és történeteket hozott életéből, mesélt rövid modell karrierjéről és arról, hogy valójában továbbra is vannak benne kétségek, nem olyan magabiztos ember, mint azt elsőre sokan gondolják. Az írás is sokat segít neki, számára ez egyfajta befelé fordulás, hiszen az életének többi részével ellentétben olyankor egymaga van. Már saját kiadóval is rendelkezik, és habár most háttérbe szorult az írás, szeretné visszahozni életébe.

– A podcastet fogom most fejleszteni, lesz egy saját stúdióm, amit most építgetünk. Emellett készülök egy nagyobb szabású dologra is, ami egyelőre titok, de annyit elárulhatok, hogy sok edzés kell hozzá, így most napi kétszer járok. Természetesen az írást sem hanyagolom el, könyvekkel is készülök. A legutóbbi Tönkreteszlek című regényemnek a folytatásán dolgozom éppen – árulta el az író.

A könyvsorozat folytatása mellett egy régi vágyát is sikerült valóra váltania. Levente elmesélte, fiatalon ő szeretett volna lenni a következő Havas Henrik, most pedig lehetősége volt megtapasztalni mindezt. Hamarosan érkezik ugyanis első riportkönyve, amely egy pikáns témát dolgoz fel, így kíváncsian várja, hogyan reagálnak majd rá az olvasók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.