- hirdetés -

A hétvégén diákolimpián vettek részt az orosházi Contact K.T.H.E. egyesület kick-boxolói, az eseményről és a részletes eredményekről hamarosan az Oroscafen is beszámolunk. A versenyzők egyikének, Halustyik Cintiának azonban más szempontból is emlékezetesen alakult a rendezvény.

A fiatal kick-boxoló egy rangos elismerést, a Békés Megye Kiváló Harcművésze Díjat vehette át a Békéscsabán rendezett diákolimpián, amit a Békés Megyei Harcművészeti Szövetség elnöke, a VI. danos mester, Gregor László nyújtott át neki. A díjat egész éves teljesítményével érdemelte ki, melyben döntő szerepet játszott a tavaly novemberben megrendezett Európa-bajnokság, ahol versenyszámaiban nem kevesebb, mint négy ezüstéremmel zárt.

– Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy idén nekem ítélték meg ezt a díjat, melyre igyekszem is rászolgálni. Természetesen nem dőlhetek hátra, mert egész évben edzeni kell. Most kezdődik még csak igazán a 2023-as versenyszezon és idén is a maximumot szeretném kihozni magamból, hogy továbbra is ilyen eredményes éveket tudjak majd magam mögött – tette hozzá a fiatal díjazott.

Cintia emellett még külön kiemelte edzője, Puravecz Péter munkáját, megköszönve neki az egész éves felkészítést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.