- hirdetés -

A hivatal dolgozóinak összefogásának köszönhetően új húsvéti díszek kerültek ki a városban. Tulipánok, répák, manók és gombafalvak lepték el Orosháza utcáit, melyeket napokon keresztül készítettek azzal a céllal, hogy szebbé varázsolják a várost a húsvét, és a tavasz közeledtével.

Színes virágok és gombafalu tarkítja a város különböző pontjait, mely mind a hivatalban dolgozók keze munkját dicséri. Oravecz Nóra elmondta, idén valami újjal is szerettek volna készülni a város számára, ezért döntöttek úgy, hogy saját kezűleg készítenek dekorációt. A kézműves munka napokig zajlott, melynek gyümölcsét most Orosháza különböző pontjain helyezték el.

– Összesen 46 darab új díszítőelemmel jártuk körbe a várost. Ebben vannak olyan dekorációk, amelyek teljes mértékben a Húsvétot jelképezik, illetve olyanok is, amelyek kint maradhatnak a városban szelfipontként. Azt gondoltuk, hogy adjunk valami újat, valami többet, az új díszeket pedig a belváros különböző pontjain helyeztük el. Remélem örömét lelik majd ezekben a figurákban a gyerekek és a felnőttek egyaránt – mondta Oravecz Nóra alpolgármester.

Fotó: Oravecz Nóra Facebook oldala

Az alpolgármester Facebook oldalán köszönte meg a rengeteg munkát a csapatmunkában résztvevő embereknek. Az új nyuszikkal, gombákkal, manókkal és virágokkal többek között az Árpád-kertben, a buszmegállónál, a Zenepavilonnál, a Táncsics gimnázium és a Polgármesteri Hivatal előtt találkozhatnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.