- hirdetés -

A Békés Megyei Zeneiskolák Zongoraversenyén vettek részt a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanulói. Tehetségükkel és szorgalmukkal kitűnő eredményekkel zárták a versenyt, öt tanuló is dobogós helyen végzett a rangos megmérettetésen.

Február 24-én rendezték meg Békéscsabában a Békés Megyei Zeneiskolák Zongoraversenyét. A Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola diákjai közül öt tanuló kiváló eredménnyel zárta a versenyt, felkészítő tanáraik, Szénási Anikó és Lászlai Krisztina különdíjban részesültek.

A diákok közül az előképző korcsoportos Pintér Bálint Vilmos második helyen végzett, felkészítő tanára Pintér-Tóth Judit. Oroszi Anna 2. korcsoportos tanuló pedig az első helyezést hozta el iskolája számára, csakúgy, mint Poór Boglárka a harmadik és Kaizler Ákos a negyedik korcsoportos diákok közül. Felkészítő tanáraik Szénási Anikó és Lászlai Krisztina. Mellettük a szintén 4. korcsoportba tartozó Kovács Hanna Milla is szép eredménnyel zárta a versenyt, ő a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel, felkészítő tanára Szénási Anikó. A fiatal tehetségek és tanáriak méltón képviselték iskolájukat és Orosházát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.