- hirdetés -

Különböző fejlesztésekkel bővíti szolgáltatásait a Tópart Üzemeltetési Kft. A modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztési pályázaton nyert összegből újítják fel az éttermet, valamint egy új komplexumot is felépítenek. A fejlesztés az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból történik.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül 184,8 millió forintos feltételesen vissza nem térítendő támogatás nyert a Tópart Üzemeltetési Kft. A projekt megvalósítása során az éttermi, mozgó vendéglátás egységet, valamint a fizikai közérzetet javító szolgáltatásokat szeretnék fejleszteni.

– Éttermi részünket mindenki által elérhetővé tettük, és szálláshely foglalása nélkül az utca emberének is állunk szolgálatában éttermi egységünkkel. Éppen ezért, mivel a konyhai eszközeink az elmúlt évek során jelentősen elavultak, javításuk és karbantartásuk nem költséghatékonyak, a további eredményes működés érdekében elkerülhetetlen lett ezek cseréje, a mai kor igényeinek és a színvonalas kiszolgálásnak megfelelően – mondta Szuláné Siló Tímea, a Hotel Corvus Aqua gazdasági koordinátora.

A másik projekt egy olyan korszerű centrum megépítése a hotel melletti területen, ahol bárki igénybe veheti a szaunát, a szolárium gépeket, a fogyasztó- és karcsúsító kezeléseket egyaránt. Emellett masszázs helyiségeket is kialakítanak, ahol a látogatók többféle masszázs típusból választhatnak majd.

– Ezen szolgáltatások végzéséhez higiéniai szempontból szükségesek a már beszerzett mosó, szárító, mángorló gépek, hiszen rengeteg törölköző és egyéb textiltermék vár majd tisztításra. Távlati cél, hogy ezeket gépeket nem csak vendégeink hanem bárki használhatná, úgynevezett bérmosás is megvalósulhat majd – tette hozzá a hotel munkatársa – Bízunk benne, hogy az új komplexum a meglévő vendégszeretettel kombinálva a vendégek elégedettségéhez vezet – hangsúlyozta a sajtótájékoztató végén.

Az új épület fűtését megújuló energiával, egy hőszivattyúval biztosítják majd. Szuláné Tímea kiemelte, az új szolgáltatások másfajta szemlétet is kívánnak a dolgozóktól, ezért az AGORA Oktatási Intézettel közösen, egy egyedi fejlesztési tervet állítottak össze, amely a kijelölt vezetők rendelkezésre álló készségi szintjét fejleszti, új módszereket, szemléletet adnak a kezükbe. A projekt várható befejezésének határideje 2023. augusztus 31-e.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.