- hirdetés -

A mai napon nyitotta meg kapuit a Petőfi Művelődési Központban található étterem. A PMK Gasztro Korzó már első nap is rengeteg érdeklődőt vonzott. Új ételekkel, új lehetőségekkel várják vendégeiket.

Ismét isteni illatokkal találkozhatunk a művelődési központ környékén. A PMK Gasztro Korzó reggel héttől este nyolcig várja vendégeit. Kínálatukban a reggeli, az ebéd és a vacsora is helyet kap. Asztalos Gyula elmondta, meglepő módon már az első napon azt látták, hogy nagy az érdeklődés.

– Az étterem funkciója hasonló, mint az előző üzemeltető részéről volt. Egy gyorsétteremként működik, de szeretnénk kicsit megújulni, más választékkal szolgálni, ezért kibővültünk. Van meleg reggeli, hideg reggeli, illetve az egészséges táplálkozást is megcéloztuk picit. Müzlikkel, joghurtokkal, salátákkal is készülünk – mondta Asztalos Gyula, az Alföld Gyöngye Hotel igazgatója, és az étterem irányítója.

A reggeli időszakban a diákok részére uzsonna csomagokat is terveznek majd bevezetni. Ami viszont állandó maradt, az a napi menü. A nyitás napján például a palócleves mellett választható volt a rántott hekkfilé franciasalátával, vagy a töltött csirkecomb szerecsendiós burgonyapürével. Emellett frissensültekkel, klasszikus magyaros ételekkel is várják vendégeiket, desszertnek pedig választhatnak a süteménypult kínálatából.

A reggeli időszak hét órától 10.30-ig tart, ezt követi az ebéd délután kettőig. A vacsora ideje alatt szintén fogyaszthatunk a frissensültekből, de óriás szendvicsekkel és gyrosszal is készülnek. A választékban különböző kávékülönlegességek, frissítők is szerepelnek, de alkoholos italokból is válaszhatnak a betérő vendégek.

Asztalos Gyula kiemelte, az ott dolgozók nagy része orosházi fiatal. A pultban rendkívül mosolygós személyzettel találkozhatnak. Egy idős férfi ott jártunkkor elmondta, kimondottan tetszik neki a változás, a letisztult külső és az ételek.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.