- hirdetés -

Még tavaly nyáron fenyegette meg és akasztott le ismerőse nyakából egy hangszórót egy orosházi férfi. A rendőrök még aznap délelőtt elfogták a gyanúsítottat. A szükséges eljárási cselekményeket befejezték, február 1-jén pedig felküldték az eljárás iratait az ügyészségnek.

Az Orosházi Rendőrkapitányságon 2022. június 4-én indult büntetőeljárás egy 23 éves férfi ellen. A gyanú szerint az orosházi lakos a Szent István utcában szólított le egy baráti társaságot azzal, hogy cigarettát kérjen. A férfi ezután fenyegette meg ismerősét, hogy adja oda neki a hangszórót. Miután a sértett nem adta át a készüléket, a férfi leakasztotta azt a nyakából, és magával vitte.

A bejelentés után a férfit aznap délelőtt elfogták a rendőrök, egy bokor alatt a hangszórót is megtalálták, amelyet visszajuttattak jogos tulajdonosának. A nyomozók a 23 éves férfit lopás vétség és rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrség a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2023. február 1-jén elküldte az ügyészségnek – írja a police.hu.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.