- hirdetés -

Ismét elindult a Tesco „Ön választ, mi segítünk” programja, melyben a vásárlás után kapott zsetonnal szavazhatnak a vevők a számukra szimpatikus pályázatra. Ebben vesz részt az orosházi Kisharang Bölcsőde alapítványa is. Céljuk, hogy egy szenzoros szobát alakítsanak ki a gyerekeknek.

Január 16-tól lehet szavazni az orosházi és a szarvasi Tesco üzeletekben a Kisharang Bölcsőde pályázatára, mellyel egy szenzoros szobát szeretnének kialakítani az intézmény gyermekei számára. Dénes-Földesi Mónika, a bölcsőde vezetője elmondta, azért gondoltak erre, mivel sajátos nevelési igényű gyermekek is járnak hozzájuk, de minden kisgyerek számára hasznos lehet.

– Egy szenzoros szobát szeretnénk kialakítni, ehhez lenne szükségünk még néhány fejlesztő eszközre, játékra. Lenne például simogató fal, világító építőkocka, projektor lámpák és különböző szenzoros játékok. Úgy gondolom a mindennapi rohanó életben a gyerekeknek is jó lenne egy olyan szoba, amivel nyugalmat és kiegyensúlyozottságot tudunk nekik nyújtani, biztosítaná a komfort érzetet egy játékos lehetőséggel – hangsúlyozta Dénes-Földesi Mónika.

A zsetonokat egy hónapig lehet bedobni a Tesco erre kihelyezett gyűjtőjébe. A három pályázó közül a nyertest 400.000 forinttal támogatja majd az üzletlánc.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.