- hirdetés -

Teremfocival kezdődik a futball-idény.

Még néhány nap és ismét pattog a labda. Egyelőre nem a zöld gyepen, hanem a parkettán. Január 7-én, 15 csapattal rajtol a kétnapos Téli Kupa elnevezésű teremtorna. A rendezvényre az Eötvös-csarnokban kerül sor. A nézők számára a belépés díjtalan.

– Tizenöt csapat nevezett a tornára. A csapatokat három ötös csoportba soroltuk. A mérkőzések 2×15 percesek. Az első kettő és a két legjobb harmadik jut tovább a csoportokból. A nevezett csapatok: Barátság-Orosfarm, Kárai Exclusive, Montana Kebab, Dinamo Zerge, Célfodball, Kormányos Glass, Bitcoin SE, Edit Optika-Hungária, Rakuzan, Slüssz FC, Mentősök, Váratlan Fordulat, Bikeshow Crew, MAS SE, Rajki Team Generali – adta tudtul Cseh Krisztián szervező.

Csoportbeosztás

A-csoport: Mentősök, Bitcoin SE, Montana Kebab, Edit Optika-Hungária, Barátság-Orosfarm

B-csoport: Váratlan Fordulat, Dinamo Zerge, Rakuzan, Slüssz FC, Bikeshow Crew

C-csoport: Kormányos Glass, Kárai Exclusive, MAS SE, Rajki Team Generali, Célfodball

Az első mérkőzést január 7-én, szombaton 9 órakor játsszák. Ekkor az Edit Optika-Hungária mérkőzik meg a Barátság-Orosfarm csapatával. A nap utolsó mérkőzését 19.30 órakor rendezik meg a Célfodball és a Rajki Team Generali között. Vasárnap szintén 9 órakor kezdődik a torna. A Kormányos Glass ellenfele a Rajki Team Generali lesz. A döntőre délután 16.30 órakor kerül sor.

kiemelt fotó: oroscafe archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.