- hirdetés -

Jól bírják a kettős terhelést az orosházi játékosok, Pardi László edző értékelte a szezont.

– A nyáron alakult csapatunk párhuzamosan szerepel két bajnokságban. A Pest megyei és a Csongrád-Csanád megyei bajnokságba adtuk be a nevezést. A Pest megyei bajnokság a prioritás.  A szezon kezdetén a felsőházba jutást tűztük ki célul, amit nagy küzdelemben el is értünk. Az első fordulót a Kerekegyháza és a Salgótarján ellen vereséggel kezdtük. A 2. fordulóban nyertünk a Dévaványa és a Jászberény ellen. A 3. fordulóban legyőztük a Gyöngyös és a Vác csapatát, így bejutottunk a felsőházba. Itt a kizárt Almásfüzitővel játszottunk egy tét nélküli meccset, majd nagy küzdelemben legyőztük a Nimród csapatát.

Összességében egy nagyon jó félszezonon vagyunk túl. Versenyben vagyunk akár a dobogós helyek megszerzéséért is.

Lányaink nagyon sokat fejlődtek egyénileg és csapatként is. Viszont még sokat kell dolgoznunk a nagyobb célok eléréséhez. Közben zajlik a Csongrád-Csanád megyei bajnokság is, ahol 6 mérkőzés után 2 győzelem 2 döntetlen és 2 vereség a mérlegük. A harmadik játéknapra január 7-én kerül sor a St.Mihály szervezésében, majd január 15-én Orosházán, az Eötvös-csarnokban fogadjuk az ellenfeleinket – értékelte a szezont Pardi László edző.

Pardi László pozitívan vélekedett a csapat eddigi teljesítményéről (archív fotó: Horváth Bence)

Újabb fordulót rendeztek a Csongrád-Csanád megyei női futsal bajnokságban.

Mindszenten rendezték meg a bajnokság 2. fordulóját. Az OMTK-ULE csapata hasonlóan az előző fordulóhoz, egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárta a napot.

Orosházi eredmények:

Mocorgó UFC – OMTK-ULE  1-9
Orosházi gólszerzők: Orosz-Tóth Vivien (3), Baksa Katalin (2), Szabó Tünde (2), Győző Tilla, Zvolenszki Vivien.

OMTK-ULE – St.Mihály FC  1-2
Orosházi gólszerző: Zvolenszki Vivien.

OMTK-ULE – Békéscsaba 1912 Előre SE   4-4
Orosházi gólszerzők: Szabó Tünde (3), Győző Tilla.

Januárban ismét tétmérkőzéseket játszanak (archív fotó: Horváth Bence)

Szabó Tünde csapatkapitány értékelte a mindszenti tornát.

– Az első mérkőzésünkön a fiatal ellenfelünk vezetést szerzett, de gyorsan egyenlíteni tudtunk, ezt követően magabiztosan, sok gólt szerezve sikerült felülmúlnunk a házigazdánkat. Az St.Mihály FC ellen mi szereztünk vezetést, de a rutinosabb szegediek fordítani tudtak. E mérkőzés után maradt hiányérzet bennünk. A harmadik mérkőzésünket pihenő nélkül játszottuk a Békéscsaba ellen. A találkozó elején dekoncentráltan játszottunk, még nem sikerült kiheverni a Szeged elleni fiaskót. A csabaiaknak egy félidőt és kétgólos előnyt ajándékoztunk, de a második félidőben sikerült megrázni magunkat és megfordítottuk az állást, de az utolsó percben sikerült ellenfelünknek pontot menteni. A két forduló után elmondhatom, hogy taktikailag van hová fejlődnünk, de a mai napon is nüanszokon múlt a győzelem, ami bizakodásra ad okot – összegzett Szabó Tünde csapatkapitány.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.