- hirdetés -

Már csak kétszázezer forint hiányzik ahhoz, hogy az új évben az orosházi Wesley János Iskola speciális nevelési igényű tanulói az oktatásukhoz nélkülözhetetlen interaktív táblával kezdhessék el a tanulást.

Az Érted Vagyunk Egyesület december 9-én és 10-én jótékonysági vásárt szervezett a Móricz Zsigmond utca 14. szám alatti szociális ponton, valamint a piactéren.

– Több mint százezer forint gyűlt össze a hétvégén, és ennek a példátlan összefogásnak köszönhetően már nagyon közel kerültünk a kitűzött célhoz – nyilatkozta Andrásik Eszter szervező, az Érted Vagyunk Egyesület vezetője.

– Nagyon köszönjük a rengeteg felajánlást, az önkéntesek önzetlen munkáját, de különösen a sok kisgyermek csodálatos, saját kézzel készített ajándékait, amelyeknek nagy sikere volt a vásárokon. Büszkék lehetnek magukra, hogy ők is hozzájárultak a gyűjtés sikeréhez – fűzte hozzá.

A vezető elmondta azt is, bár közel kerültek a vételárhoz, még mindig hiányzik kétszázezer forint, mivel az utóbbi időben drágábbá váltak ezek az eszközök. Ezért kérik az embereket, ha tehetik, átutalással járuljanak hozzá a cél eléréséhez, hogy az iskola tanulói interaktív táblán tanulhassanak.

Az Érted Vagyunk Egyesület számlaszáma: 10700316-72053867-51100005. A közleményben szíveskedjen az „interaktív tábla” szöveget feltüntetni!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.