- hirdetés -

Három győzelem és egy vereség – ez volt a hétvégi mérlege az ASE Orosháza együttesének az Extraligában. A női asztaliteniszezők a Békés, a Nyíregyháza és a Statisztika együtteseivel játszottak.

Kecskeméti Spartacus és KT – ASE Orosháza 4-6

Győztesek: Rus Irina 3, Barbu Ana 2, Veréb Xénia 1.

Az előző év harmadik helyezettje ellen kiegyensúlyozott játékkal bravúros győzelmet arattak az orosházi lányok.

ASE Orosháza – Békési TEAM 6-3

Győztesek: Barbu Ana 3, Irina Rus 2, Hudák Dorina 1.

A megyei rangadón jó játékkal sikerült begyűjteni a győzelemért járó három pontot a korábban Orosházán is szereplő Balogh Ágnes Kyrát soraiban tudó Békés ellen.

Női AC Nyíregyháza – ASE Orosháza 3-6

A jó erőkből álló Nyíregyháza, akinek soraiban ifjúsági válogatott játékosok is csapattagok voltak, de ők sem tudták megakadályozni a biztos ASE-győzelmet. Az orosháziak közül Rus Irina 3, Barbu Ana 2, Hudák Dorina 1 győzelemmel járult hozzá a sikerhez.

ASE Orosháza – Statisztika UP Akadémia 3-6

Győztesek: Rus Irina 2, Barbu Ana 1.

Az utánpótlás válogatottakkal kiálló Statisztika Barcsai vezetésével szoros mérkőzésen győzte le az ASE Orosházát.

– A hétvégi négy mérkőzésen a várakozásnak megfelelően szerepelt csapatunk. Kiemelkedett Rus Irina aki 12 mérkőzéséből 10 győzelmet aratott, de Barbu Anna teljesítménye is jónak mondható 12 mérkőzésből szerzett 8 győzelmével. Dicséretes Hudák Dorina hozzáállása is, aki két hónapja sérüléssel bajlódik és szinte edzés nélkül vállalta a játékot. Sajnos Ismét jelentkezett a párosunk gyengélkedése, a tavaszi teljesítményüktől jelentős elmaradást tapasztaltunk a győzelmi mutatót vonatkozásáben! – fogalmazott beszámolójában Bogdánffy Csaba, az ASE Orosháza szakmai referense.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.