- hirdetés -

A városi adventi kalendáriumon minden nap az ovisok nyitják az aktuális ablakot. A hétfői, tizenkettedik ablak az OrosCafe Kft. ajándékát rejtette.

Izgatott óvodások érkeztek a főtérre hétfő délelőtt. Ezúttal az Aprajafalva ovi gyermekei nyithattak ablakot a városi adventi naptáron. Az OrosCafe Kft. és az önkormányzat ajándékait rejtette a tizenkettes szám. Nánási János főszerkesztőtől vették át a gyerekek a társasjátékokat tartalmazó csomagokat és megkapták az önkormányzat ajándékát, az óvodának szánt nagy zsák labdát is. Szűcsné Móga Borbála óvodavezető elmondta, izgatottan várták a hétfői napot a gyerekekkel együtt.

Nagy az izgalom, vajon mit rejt a tizenkettes ablak (Fotó: Horváth Bence)

– Nagy várakozással érkeztünk. Már a múlt héten sokat beszélgettünk az adventről, az adventi naptárról a gyerekekkel. Nagyon várták már a mai délelőtt, hogy jöhessünk. Hálásak vagyunk, hogy idén is gondoltak ránk az ajándékozók – tette hozzá az ajándékok kibontása után az óvónő.

Nánási János főszerkesztőtől vehették át az ajándékokat az ovisok (Fotó: Horváth Bence)

Nánási János főszerkesztő az ajándékok átadása után elmondta, örömmel jött a mai ajándék átadásra.

– Az OrosCafe Kft. a kiadványaival, az Orosházi Élettel, az Orosházi Városi Televízióval és az OrosCafé.hu-val minden nap jelen van az orosháziak és a kistérség életében. Az ünnepek sem maradhatnak ki természetesen. Azt gondolom, hogy adni nagy öröm és a társadalmi szerepvállalás is fontos ebben az időszakban is. A szeretet ünnepe közeledtével fontosnak tartjuk – én is, és a kollégáim is – hogy a gyerekeknek, a jövő nemzedékének adjunk ajándékot és szerezzünk nekik örömet. Ezért is csatlakoztunk ehhez a kezdeményezéshez. A gyerekek izgatott ajándékbontását, az arcukon felragyogó örömet látva, mindenképp érdemes volt – foglalta össze a főszerkesztő.

A Petőfi Művelődési Központ kezdeményezésének a keretében 14 intézmény veheti át ajándékait a felajánlóknak köszönhetően.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.