- hirdetés -

December 4-én egy nemzetközi megmérettetésen vettek részt a ReDance Hip-Hop Crew táncosai az Unity for passion dance fest szervezésében, ahol nagyon szép eredményekkel zárták idei versenyszezonjukat.

A csapat vezetője, Harangozóné Rétes Edina elmondta, hogy megérte a sok-sok közösen töltött edzés, a befektetett munka és energia.
– Ami különösen tetszett a versenyen, hogy erős volt a mezőny és így még izgalmasabb volt az eredmények kivárása. Több tanítványom is dobogóra állt és nagyon büszke vagyok rájuk, mert a verseny mellett is folyamatosan készülünk a december 16-án megrendezett nagy színházi előadásunkra, de ilyen hajtás mellett is boldogan térhettünk haza Dabasról – összegzett.

A táncosok részletes eredményei:
Kovács Norina mini egyéni 2. hely
Bertalan Liza gyerek egyéni 3. hely
Asztalos Molli gyerek egyéni 5. hely
Nagy Norina gyerek egyéni 7. hely
Asztalos Molli és Zsoldos Kenéz gyerek duó 3. hely

Iváncsics Polla junior egyéni 2. hely
Nyeső Réka junior egyéni 3. hely
Bacsa Zsófi junior egyéni 4. hely
Stréling Zoé junior egyéni 5. hely

Iváncsics Polla és Stréling Zoé junior duó 2. hely
Bagi Zsóka és Földházi Linda junior duó 3. hely
Papp Lili és Hangyási Jázmin junior duó 5. hely

Dombovári Illés felnőtt egyéni A-kategória 2. hely
Trucz Dominika felnőtt egyéni B-kategória 2. hely
Iváncsics Polla és Dombovári Illés felnőtt duó 4. hely

Következhet az előadás

A versenyszezonnak ugyan ezzel már vége, de 2022-es évüket még messze nem zárták le a táncosok. December 16-án, 19 órakor viszik színpadra a Petőfi Művelődési Központ színháztermében várva várt karácsonyi műsorukat, ami a Manóba! címet viseli.

– Mindig rajta vagyunk, hogy valami maradandót alkossunk. Idén úgy döntöttem, hogy az év legszebb ünnepét célozzuk meg témának. Mi már nagyon várjuk, reméljük sokak számára tudunk majd meghitt, érzelmes és vidám pillanatokat okozni. Várunk mindenkit szeretettel – tette hozzá a csapatvezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.