- hirdetés -

Összegyűjtöttük Olvasóink számára a közeljövő orosházi programjait. Érdemes végignézni a kínálatot.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak Jártó Róza A nyolcadik testvér című könyvének bemutatójára a Justh Zsigmond Városi Könyvtárban december 8-án 17 órakor. A szerzővel dr. Kovács Gyula főszerkesztő, zeneszerző beszélget.

Mozgó Mozi a Petőfi Művelődési Központban! December 10-én jön legközelebb a PMK színháztermébe a Mozgó Mozi, ezúttal is négy lehetőséget kínálva a filmezni vágyóknak. 14 órától a Fura Világ, 16 órától a Krokodili, 18 órától a Beugró a paradicsomba, 20 órától pedig a Vérapó című film tekinthető meg.

Kézilabda mérkőzés Orosházán! December 10-én 18 órakor az OXXO Energy Orosházi NKC és a Komáromi VSE kézilabda csapatok csapnak össze az Eötvös-csarnokban.

Pillanatkép egy korábbi táncgáláról (Fotó: OrosCafé archív)

Antali Zoltán tánctanár 55 év a tánc világában címen szervezi meg felnőtt tánciskolásainak jubileumi bálját, amelyre december 10-én 19 órakor kerül sor. A Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium dísztermében a tánciskolai csoportok bemutatója után a K. Tóth-Szilágyi zenekar tagjai játszanak hangszereiken Béres Enikő énekes közreműködésével. Az est sztárvendégei, Tatár Bianka és Nagy Róbert, a Békéscsabai Jókai Színház művészei 21:30-kor állnak a közönség elé.

Portéka kézműves és termelői vásár lesz december 11-én 14 és 18 óra között a Szabadság téren. A helyszínen Békés megyei kézműves portékák vásárlására nyílik lehetőség, úgy mint szörpök, lekvárok, sajtok, mézeskalács, száraztészta, táskák, szőnyegek, szappanok, ásványkarkötők, egyedi ékszerek, lakásdekorációk és még sok minden más.

Pillanatkép egy korábbi gyertyagyújtásról (Fotó: OrosCafé archív)

December 11-én folytatódik az Orosházi Advent 2022. A város főterén fellobban az óriás adventi koszorú harmadik gyertyájának lángja, műsort adnak az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és óvoda diákjai és tanárai. A programra kilátogatók megcsodálhatják a városi karácsonyfáját, az óriás-mesekönyvet, Manó Petit, a Betlehemet, a fényszarvast és a lovas szánt is, ez utóbbira még fel is ülhetnek a gyerekek.

Kiemelt kép: OrosCafé archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.