- hirdetés -

Fokozódnak az izgalmak a katari labdarúgó világbajnokságon.

Elérkezett Katarban a labdarúgó vb egyenes kieséses szakasza. A magunk eszközeivel szeretnénk beharangozni egy-egy izgalmasnak vélt mérkőzést. Alkalmanként két ismert orosházi sportembert kérünk fel egy kis esélylatolgatásra.

Sorozatunk első részében két pedagógus, Deák Péter, az Evangélikus iskola igazgatóhelyettese és Kvasznovszky József, a Vörösmarty iskola testnevelőtanára vállalkozott tippelésre.

Argentína – Ausztrália (december 3., 20 óra)

Deák Péter: Argentína rosszul kezdte a vb-t és bár most sem meggyőző, de tele van a csapat kreatív játékosokkal és ne felejtsük, van egy Messi nevű játékosa. A szervezett és meglepetést okozó Ausztráliát ha nem is egyszerűen, de le fogja majd győzni.
Tippem: 2-0.

Kvasznovszky József: Két remek erőben lévő csapat találkozik és véleményem szerint a technikailag képzettebb gauchók begyűjtik a három pontot.
Tippem: 2-1.

Franciaország – Lengyelország (december 4., 16 óra)

Deák Péter: A franciák a sok sérültjük ellenére a torna egyik esélyes csapata. Én valahogy nem szeretem a lengyelek játékát, eddig is nagy szerencséjük volt, de lehet inkább csak irigy vagyok rájuk, hogy ők kint vannak a vb-n, mi pedig nem. A franciák nyernek.
Tippem: 2-0.

Kvasznovszky József: A támadópotenciál a galloknál erősebbnek tűnik, ezért francia győzelmet várok.
Tippem: 2-1.

Anglia – Szenegál (december 4., 20 óra)

Deák Péter: Az angolok, angolok. Tele jó játékossal, de nemrég oda-vissza vertük őket, bármennyire is ott lehetnek a legjobb nyolcban a vb-n. Ők a párharc esélyesei, de én Szenegálnak fogok szurkolni!
Tippem: 1-1, drámai tizenegyespárbaj után Szenegál jut tovább!

Kvasznovszky József: Úgy érzem, hogy Anglia érvényesíti a papírformát és megszerzi a győzelmet. A Premier League-ban edződött szigetországi válogatott nagyobb tapasztalata döntő tényező lesz.
Tippem: 2-1.

fotók: OC archív, wikipedia

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.