- hirdetés -

A Rotary Club évek óta támogatja a Mikulásfutást. Minden évben gyönyörűen elkészített csomagokat adományoznak a jótékony cél érdekében. Mindezt kiegészítve december 1-jén a város iskoláit is meglepték néhány finomsággal.

A hagyományokat követve a Rotary Club idén is átadta a jótékony célra szánt mikuláscsomagokat a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatnak. A gyönyörűen díszített, és finomságokkal teli csomagokat a rászoruló gyermekek kapják meg.

– Húsz csomagokat adtunk át most a GYIÖK számára. A Rotary erről szól, mindig keressük azokat a rászorulókat, akiknek tudunk adni. Az ünnepek közeledtével pedig ez csak egyre hangsúlyosabb lesz. Idei évben is volt már több ilyen rendezvényünk, például minden vasárnap bort, kalácsot és édességet osztogatunk az adventi gyertyagyújtáskor – mondta Kormányos Károly, az orosházi Rotary Club elnöke.

A csomagok átadása után az elnök a város néhány iskolájába is ellátogatott. Az Eötvös József Katolikus Iskolába 660 darab, a Táncsics Mihály Gimnáziumba 1316 darab, a Székács Evangélikus Iskolába 1160 darab és a Wesley iskolába 79 karton fánkot szállítottak el, amelyet a gyerekek között osztanak majd szét a pedagógusok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.