- hirdetés -

Az elmúlt időszak igencsak mozgalmasan alakult a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei számára. A múlt hét a zene és a zongorázás szeretetéről szólt az intézményben, ezúttal pedig egy nyílt hetet zártak le a növendékek hangversenyével.

Kardosné Bánhidi Éva, az intézmény igazgatója elmondta, hogy a mostani növendék hangverseny is már éves hagyományokra tekint vissza az életükben. A novemberben 22-én rendezett programot egy nyílt hét előzte meg, ahol a szülőknek lehetősége volt betekinteni az órák menetébe, a művészeti iskolában folyó munkába.

A nyílt hetet zárta a legutóbbi növendékhangverseny, ahol ezúttal nem a kezdő növendékeket, hanem a már nagyobb, tapasztaltabb, haladó zenészeket hallgathatta meg a közönség, valamint azokat akik versenyen vettek részt vagy versenyekre készülnek. Mindannyian megmutathatták, mennyit haladtak előre hangszerükkel az elmúlt hónapokban.

A fellépők több hangszeren is megmutatták, milyen tehetségesek, a közönség hallhatott többek közt hegedűvel vagy épp vadászkürttel előadott produkciókat is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.