- hirdetés -

Meghirdette a 39. HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség, ahol az O-I Hungary Kft. is díjban részesült. A verseny célja a hazai csomagolástechnika előrehaladásának bemutatása és az újdonságok széleskörű elterjesztésének önzetlen segítése.

Az ez évi HUNGAROPACK versenyre 31 vállalattól 61 nevezés érkezett, ezek közül 42 a fogyasztói és a gyűjtőcsomagolás, 19 pedig a szállítási csomagolás kategóriába került. Az ünnepélyes díjátadó ceremóniára november 9-én került sor, ahol a zsűri döntése alapján HUNGAROPACK IPARI KREATIVITÁS díjat kapott az O-I Hungary Kft. az Egri Bikavér üvegpalackjáért.

– Az Egri Bikavér Palack formáját egy 1930 környékén használt boros palack ihlette, amely mára már majdnem feledésbe merült. A palackon megjelenő „1552 Eger” felirat pedig a város történelme egyik legfontosabb eseményének, az 1552-ben zajló végvári ostromnak állít emléket – mondta Ördögné Papdi Zsuzsanna, ügyvezető – Az innováció egyenlő mértékben inspiráció és együttműködés. Kiemelkedően fontos mind a termékeink, a folyamataink és a működésünk, illetve mind a vevőkkel történő együtt fejlődés és együtt alkotás szempontjából. A mottónk most is és a jövőben is: szenvedélyünk az üveg és számít, amit csinálunk – tette hozzá.

A díjat a cég képviseletében Ördögné Papdi Zsuzsanna és Mazula Szabolcs kereskedelmi képviselő vették át.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.