- hirdetés -

Meghosszabbította a KSH a népszámlálás kérdőívének online kitöltési lehetőségét szerdáig. A korábban közreadott október 16. vasárnap éjfélig tartó online önkitöltő szakaszt a hétvégén tapasztalt nagy érdeklődés okán meghosszabbították, így szerdán 10 óráig lehet beküldeni a www.nepszamlalas2022.hu felületen a kitöltött kérdőíveket.

Az online kitöltés feltétele a 12 jegyű belépési kód, amivel a lakásban élő hozzájut a kérdőívhez. Ha valaki a postán küldött belépési kódot elhagyta vagy valamilyen okból nem kapta meg, de rendelkezik ügyfélkapuval, akkor a népszámlálás honlapján igényelhet egy újat. Ügyfélkapu hiányában az ingyenesen hívható +36-80-080-143 telefonszámon lehet segítséget kérni.

Aki tehát még nem küldte be a kitöltött kérdőívet, de szeretne élni az online rendszer lehetőségével, még szerdáig megteheti. A szervezők azonban azt kérik, ne hagyja senki az utolsó pillanatra a beküldést, szánja rá mielőbb a szükséges 30 percet. A kitöltést nem muszáj egyszerre elvégezni, a megadott válaszokat el lehet menteni és később folytatni a válaszadást. Azt azonban érdemes tudni, hogy a kötelező kérdésekből nem érdemes semmit kihagyni, mert a rendszer a teljes kitöltés nélkül nem engedi beküldeni a kérdőívet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.