- hirdetés -

Az Ormai László csarnokban rendezték meg a női Extraliga első csoportkörét. Az eredeti három helyett az orosházi lányok négy mérkőzést játszottak, mivel az ERDÉRT SE kérésére előre hozták a novemberi mérkőzést.

Sajnos összességében a lányok három pontot elveszítettek – kezdte értékelőjét az ASE Orosháza szakmai referense, Bogdánffy Csaba. Az ERDÉRT és a Kiskunmajsa elleni mérkőzéseken az előzetes várakozás szerint érvényesült a papírforma, ugyanakkor a Pécs ellen győzelmi esélyt szalasztottak el az orosháziak, míg a Debrecen ellen több mérkőzéslabdát nem tudtak érvényesíteni a döntetlen reményében.

ASE Orosháza – ERDÉRT SE 1-6

Az aktuális bajnok ellen Barbu Ana szerezte az egyetlen győzelmet.

PEAC KALO MÉH – ASE Orosháza 5-5

Orosházi győztesek: Hudák Dorina 2, Barbu Ana és Rus Irina 1-1, valamint a Hudák – Rus páros 1.

A pécsi fiatalok meglepték az orosháziakat, akik közül Hudák Dorina játszott csak kiemelkedően.

Debreceni AK DEAC – ASE Orosháza 6-3

Orosházi győztesek: Hudák Dorina, Barbu Ana, Rus Irina 1-1.

A mérkőzés első felében elhúzott a Debrecen, de 5-3 arányú vezetésüknél reális esélyünk volt a döntetlenre, Barbu Ana jelentős előnyénél nem tudta a győzelmet megszerezni, így Hudák Dorina hiába nyerte meg utolsó találkozóját az már nem számított bele a mérkőzésbe

ASE Orosháza – Kiskunmajsa 0-7

A válogatott Pergelt soraiban tudó Kiskunmajsa győzelmi arányán nem tudott kozmetikázni csapatunk, mivel három mérkőzést is 3-2 arányban veszítettünk el.

Gyula AK – ASE Orosháza 13-5

NB.III-as bajnoki mérkőzés

Orosházi győztesek: Farkas Rudolf 3, Bohács Béla 1 valamint a Farkas R. – Bohács páros 1.

Az előző szezonban még NB.II. osztályban szereplő gyulai csapat magabiztos győzelmet aratott a Farkas Izabellát nélkülöző vegyes csapat ellen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.