- hirdetés -

A mai napon Gyapjasné Béres Enikő hivatalosan átvette megbízólevelét a polgármesteri hivatal épületében. Az erről szóló dokumentumot dr. Letavecz Ilona, a Helyi Választási Bizottságának elnöke adta át.

Az augusztus 7-i választások és győzelem után augusztus 22-én délelőtt vette át megbízólevelét Gyapjasné Béres Enikő. A Fidesz-KDNP által támogatott független jelöltként a szavazatok mintegy 60 százalékát gyűjtötte be a az ötös választókörzetben.

– Nagyon örülök és boldog vagyok, hiszen a megválasztásom most vált hivatalossá. Úgy érzem, hogy ez egy valódi szolgálat, így szeretném végezni a munkámat és az ötös számú választókörzet lakóit képviselni. Már korábban is azt hangsúlyoztam, hogy az ott lakók igényeit szeretném megvalósítani, amit az ott lakók szeretnének – mondta Gyapjasné Béres Enikő, aki már az augusztus 24-ei ülésen is részt vesz a képviselő-testület munkájában.

Fotó: Takács Csaba

Az önkormányzati képviselő kiemelte, már a nyáron is folyamatosan igyekezett felmérni az igényeket. A 49 éves pedagógus, gazdálkodó, művész és családanya többek között limonádé mellett és egy hagyományteremtő családi nap keretében már beszélgetett a körzet lakóival, ennek eredményeként új parkolót és járdát, közösségi teret építenek a körzetben, valamint egy új zöldhulladékgyűjtő konténert is helyeztek ki a Liget utcában. A képviselő hozzátette, a jövőben is ezt a munkát szeretné folytatni, hogy együtt egy összetartó közösséget alakítsanak ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.