- hirdetés -

Újabb fejlesztéseket valósított meg az OMTK-ULE 1913 a gyopárosi edzőkomplexumában. Az orosházi labdarúgók évek óta kiváló körülmények között készülhetnek. A klub most újabb, a minőségi munkát segítő modern eszközöket szerzett be a tavasszal elkészült új konditerembe.

Az OMTK-ULE 1913 sportkomplexumának legújabb létesítménye, egy konditerem, amelyet még március végén adtak át hivatalosan. A korábban kialakított öltöző mellett található 250 négyzetméteres könnyűszerkezetes épületben a különböző kondicionáló eszközökön túl egy rekortán borítású 20 méteres futópályát is elhelyeztek a labdarúgóknak. Az 55 millió forintos beruházást TAO-forrásból, illetve önkormányzati önerőből valósította meg a labdarúgó egyesület. Most egy újabb fejlesztésről számolt be Tóth-Kása Sándor elnök.

Megtudtuk, konzorciumi partnerként vett részt az OMTK-ULE 1913 abban a projektben, amelynek keretében megújul az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület által használt, de egyébként önkormányzati tulajdonban lévő Könd utca 1. szám alatt található épület.

– Ennek a konzorciumi pályázatnak köszönhetően az elmúlt években beszerzett gépek mellé újakat tudtunk vásárolni. Ezek olyan modern eszközök, amivel minőségi munkát tudnak végezni labdarúgóink – fogalmazott Tóth-Kása Sándor. – A hatmilliós beruházásnak köszönhetően olyan modern gépeket – futópadokat, kerékpárokat, evezőgépeket – sikerült beszereznünk, amelyek nem csak fejlesztik az állóképességet, hanem élvezet is a használatuk – mondta az elnök, hozzátéve, hogy a sportolóik élnek is a lehetőséggel, a konditermük kihasználtsága folyamatos.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.